mszp.hu | Belföld | békemenet március 15 vej-botrány
2018. február 28. 12:01

A „békemenet” a szervezett bűnözés és a gyűlölet mellett áll ki

A Fidesz március 15-én úgy búcsúzik el a kormányzástól, ahogy a végzős diákok köszönnek el az iskolától: egy ballagással. A Változás Szövetsége készen áll az áprilisi országos búcsúztatásukra is.

Március 15-ének egy békés, szabad és igazságos ország melletti elköteleződésről kell szólnia. A Fidesz megszégyeníti az ünnepet azzal, hogy a korrupt Orbán-kormány melletti kiállásra szervez megmozdulást.

A Fidesz azt várja el az emberektől, hogy a nyilvánosság előtt vállaljanak közösséget Orbánnal, azok után, hogy a veje és a kormánya egy bűnszervezetben elkövetett csalássorozat főszereplői. Békemenetnek nevezik, de a szervezői azok, akik évek óta kiszolgálják a Fidesz gyűlöletpolitikáját és most is ennek a folytatásáért kampányolnak.

A hódmezővásárhelyi választás azonban megmutatta, hogy többen vannak azok, akik látják a fideszes álhírek mögötti valóságot és nemet mondanak gyűlöletkeltésre. A többséget a békés fejlődés és a szabadság hívei képviselik, akiknek elegük van a fideszes hazugságokból és lopásokból.

A többség nem lehet ellenzékben! 

Harangozó Tamás
országgyűlési képviselő