2012. február 25. 11:12

Tisztújítás Tolna megyében

2012. február 24-én a Magyar Szocialista Párt Tolna Megyei Szövetsége megtartotta tisztújító megyei küldöttgyűlését. Az elmúlt időszak beszámolóinak elfogadása és a megyei SZMSZ módosítása után, megválasztotta az új megyei vezetőséget.

A küldöttgyűlés egyhangú szavazással újraválasztotta Dr. Harangozó Tamást a párt megyei elnökének. Szintén ellenszavazat nélkül került megválasztásra a két elnökhelyettes: Frankné Dr. Kovács Szilvia eddigi elnökhelyettes, a megyei önkormányzati frakcióvezetője és Horváth Zsolt a párt paksi elnökhelyettese, dunaföldvári vezetője. Az új vezetőség további 8 tagját, a 6 járás, a megyei Nőtagozat, illetve az Ifjúsági Tagozat jelölése alapján választotta meg. A kibővített küldöttgyűlésen személyesen tartott programismertetést az MSZP két országos elnökjelöltje: Mesterházy Attila és Szanyi Tibor.

Harangozó Tamás a küldöttgyűlés összegzéseként megerősítette, hogy a párt a tisztújítás lezárultával szervezeti és személyi értelemben is felkészült a következő két év politikai munkájára. ”A következő időszakban a lehető leghatározottabban fel kívánunk lépni az uralkodó Fidesz-KDNP minden egyes, az itt élő emberek életét hátrányosan érintő intézkedéseivel, korrupciógyanús ügyleteivel, megszegett ígéreteivel szemben. A párt képviselőinek és vezetőinek elsődleges feladata lesz minél több személyes találkozás keretében meghallgatni és megoldást keresni a tolna megyei emberek problémáira. A harmadik kiemelt feladatunk, a lehető legfelkészültebb, elfogadott és szakmailag is megbecsült jelöltek kiválasztása, hogy szövetségeseinkkel együtt, valódi és győztes alternatívát állíthassunk a 2014-es választásokon Tolna megyében is.”