mszp.hu | Belföld
2021. június 03. 10:59

Pintér Attilát indítja Kaposvár képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Pintér Attilát indítja Kaposvár képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd
Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Somogy megye 1-es számú választókerületében Pintér Attilát, az MSZP kaposvári szervezetének elnökét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Pintér Attila 19 éven át szolgálta Kaposvárt önkormányzati képviselőként, példátlan összefogást teremtve pártok és civilek között olyan ügyekben, mint az egészségkárosító gumifeldolgozó létesítése elleni aláírásgyűjtés, amellyel sikeresen megakadályozta a beruházást. Kaposváriként tisztában van vele, hogy az elszalasztott lehetőségek miatt városa folyamatosan vesztett erejéből, mára pedig az ország egyik legszegényebb megyeszékhelye lett. Azonban igazi lokálpatriótaként és országgyűlési képviselőjelöltként is azért dolgozik, hogy Kaposvár és térsége vonzó jövőképet jelentsen az ott élőknek.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

 

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.