mszp.hu | Belföld
2021. június 11. 18:26

László Ferencet indítja Pest megye 12. számú, Cegléd központú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd az előválasztáson

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, amelynek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Pest megye 12-es számú választókerületében László Ferencet, az MSZP nagykőrösi önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

László Ferenc huszonhárom éve szolgálja önkormányzati képviselőként szülővárosát, Nagykőröst, valamint tizenkét éven át képviselte a Pest Megyei Közgyűlésben a választókerület központja, Cegléd, és a környező községek érdekeit. Nagykőrösiként tisztában van azzal, hogy a megye déli része jelentősen lemaradt a főváros körüli területekhez képest, ezért célja, hogy a régió fejlesztésére szánt állami és uniós támogatásokat valóban az itt élők érdekében használják fel, és ne az oligarchák zsebeiben landoljanak.

Képviselői munkája alapján tudja, hogy a települések fejlődését leginkább az önkormányzatok támogatása és megerősítése biztosíthatja. Így azért is dolgozni fog, hogy az önkormányzatok visszakapják elvont hatásköreiket és forrásaikat. Hisz abban, hogy a társadalmi igazságtalanságok megszüntethetőek, ezért a fiatalok lakáshoz jutásának megkönnyítése érdekében támogatja az önkormányzati ingatlanok felújítását és a bérlakásépítést.

Meggyőződésünk, hogy László Ferenc az előválasztást követően az országgyűlési választáson sikeres kihívója lesz a Fidesznek.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.