mszp.hu | Belföld | Szociális ügyek
2021. augusztus 13. 13:36

Fideszes átverés a családi pótlékkal: augusztus után csak októberben fizetnek! Az MSZP plusz egy havi családi pótlékot követel!

A Fidesz átveri a magyar családokat a családi pótlékkal! Politikusaik úgy beszélnek a már augusztusban kifizetett, szeptemberben esedékes családi pótlékról, mintha az ajándék vagy pluszjuttatás lenne, holott az igazság az, hogy augusztus után legközelebb csak októberben fizetnek családi pótlékot! Az MSZP követeli, hogy fizessenek egy havi plusz családi pótlékot!

Sajnos tartani lehet attól, hogy nagyon sok családban azt hiszik: a családi pótlék augusztusra előrehozott kifizetése után szeptemberben is jön majd az ellátás. Ez azonban nem igaz! Orbánék semmilyen plusz pénzt nem adnak, csak a folyósítás dátumával trükköznek. Az emberek szeptemberben hiába várják majd a családi pótlékot, az előrehozott kifizetést nélkülözés követi, mert legközelebb csak októberben jön családi pótlék.

Az MSZP ezért azt követeli, hogy augusztusban ne előrehozott, hanem plusz egy havi családi pótlék járjon a családoknak, mert az iskolakezdés terheinek csökkentésére a dupla családi pótlék jelent érdemi segítséget!

Érdemes mindenkinek tudnia: az MSZP-Párbeszéd szövetség a kormányváltás után duplájára akarja emelni a családi pótlékot! Ezért, aki az előválasztáson, majd a jövő évi választáson az MSZP-Párbeszéd jelöltjeire szavaz, a megduplázott családi pótlékra is szavaz!

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő