mszp.hu | Belföld
2021. augusztus 25. 14:07

Ez beteges! Már a hálószobákat is megfigyeli a Fidesz-kormány! Kilométer hosszú várólistákra kényszerítik a gyermektelen párokat!

A Fidesz-kormány már nem csak kémszoftverrel figyeli a magyar embereket, hanem a hálószobájukat és családtervezésüket is ellenőrizni akarja a meddőségi magánklinikák betiltásával.

A kormány semmilyen hihető érvet nem adott arra, hogy miért tiltják meg az állami intézményekhez képest többféle kezelést kínáló és rugalmasabban működő meddőségi magánklinikák működését 2022. július 1-től, és miért nem lehet ezekben szeptember 30-tól már új beavatkozásokat kezdeni. Miért jó az a fideszes rezsimnek, ha a gyermektelenség ellen küzdő magyar párokat kilométer hosszú várólistákra terelik, vagy költséges külföldi kezelésekre kényszerítik? Miért jó az, ha a jövőben kevesebb gyerek születik?

Döbbenetes, hogy a Fidesz beteges ellenőrzési mániája egy ilyen családellenes törvényt szült! Az MSZP követeli, hogy a kormány ne tegye tönkre azt, ami jól működik! Vonják vissza a magánklinikák betiltásáról szóló törvényt, ne ártsanak a gyermektelen pároknak, ne kényszerítsék őket hosszú várólistákra, és ne akarják ellenőrizni azt, ami két ember legbensőbb magánügye!

MSZP
Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő