Belföld | közlemény
2013. január 29. 14:42

JAVÍTÁS - A Fidesz-frakció közleménye

Felhívjuk a tisztelt választók figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon! - Az MSZP reagálása.


Képünk illusztráció


Az idő igazolta népi köztársaságunk igazát, az imperialista gyűlöletkampány része volt a médiatörvény miatti cirkusz!

Hosszas, indokolatlan és aljas politikai támadás után, amelyet az imperialista közvélemény megtévesztésével munkaalapú társadalmunk ellen indítottak az imperialista és reakciós erők, a Magyar Népköztársaság igaza bebizonyosodott: hazánk dicső tollforgatóit megvédő médiatörvény körüli hisztériának semmiféle szakmai alapja nem volt. A Magyar Népköztársaság ma gyakorlatilag az egyetlen béketábori ország, amelynek a médiaszabályozásán a hanyatló Nyugat pecsétje és immár elismerése van. A nemzetközi helyzet fokozódik, ám az immár 2 éve folytatott értelmes, szakmai és higgadt pártbeszéd igazolta a Nemzeti Együttműködés Rendszerének igazát.

Mesterségesen gerjesztett összeesküvők gyűlöletkampányának része volt a médiatörvény miatti elképesztő támadás hazánk ellen. Sokadik alkalommal lepleződött le a magyar dolgozók és a vele szövetséges parasztság által elutasított, ezért külföldön haknizó reakciós politikusok képmutatása, a Magyar Népköztársaságot, Kedves Vezetőnket, Orbán Viktor elvtársunkat bármikor elárulni képes magatartása. Népi demokratikus köztársaságunk fiai és lányai ma bocsánatot várnak az imperialista gyűlölet gyűlöletesen gyűlöletes gyűlölködői által okozott gyűlölet- és gondolatbűnökért. Ha ez nem történik meg, úgy a Cocialista Önkéntes Front (CÖF) minden munkásöklöt az égbe emelve vezényli az utcákra a Béke harcosait. És az a harc lesz a végső. Éljen a Kormány, Éljen a Párt, éljen Orbán apánk!

Cser-Palkovics András,
a Magyar Népköztársaság agitprop osztályának vezetője,
Székesfehérvár Városi Tanács elnöke

U.i: Neelie Kroes, az imperialista Nyugat Európai Bizottságának médiaügyi biztosa továbbra sem elégedett a magyar médiaszabályozással és több jogi eszközre van szüksége a hetes cikkelynél, amely szerint ha egy tagállam súlyosan megsérti a hamarosan összeomló nyugati világ alapértékeit, akkor szavazati joga felfüggeszthető a Tanácsban. Pártunk és kormányunk folytatja szűkölő hazánk boldogulásáért és felemelkedéséért folytatott szabadságharcát.