Belföld | turizmus antidemokratikus
2013. augusztus 06. 09:15

Az agresszív politika elijeszti a turistákat is

A legfrissebb adatok szerint hiába olcsó Magyarország, a turisták mégsem érkeznek olyan intenzitással, ami elvárható lenne! Jól fizető vendégek nem, csak kispénzű turisták, olcsón bulizni vágyó fiatalok jönnek.

A kormány azt mondta, nem okoz törést a turizmusban a MALÉV megszűnése, pedig okozott: az általa szállított magasabb kategóriájú szolgáltatást igénybe vevő vendégek eltűntek.

Ezt okozta az orbáni szabadságharc. A miniszterelnök hazugságai és populista felszólalásai miatt egész Európa rajtunk röhög, kormányunk diktatórikus törekvései pedig elijesztik a nyugati értelmiséget. Orbán-rezsimje miatt országunk megítélése egyre romlik. Ez a kormány és a Fidesz-KDNP bűne.

Orbán propaganda gépezete Magyarországot megpróbálhatja átverni, de a külföldiek, akik kívülről és elfogulatlanul látják, mi zajlik itt, nem átverhetőek.

Pedig a turizmus kis- és középvállalkozásokat tarthatna fenn, és fejlődési lehetőséget jelenthetne számukra. Az Orbán által beígért egymillió munkahelyhez is hozzátehetne végre valamit. Világosan kiderült azonban, hogy ezt a Fidesz-kormány képtelen elérni.

Ez a szezon is bizonyítja, hogy az Orbán-rezsim alkalmatlan, hozzá nem értő pártkatonákkal töltötte fel a szakapparátusokat, akiknek lövése sincs, mit kellene tenni!

Változásra van szükség! Igazságos és józan politizálásra!

Az MSZP ellenzékben és kormányon is ezt teszi.

Horváth András
országgyűlési képviselő