Belföld | koncepciós perek közlemény ügyészség
2013. október 18. 13:18

Az MSZP nem hagyja magát és Magyarországot sem

Ma már világos, hogy a Fidesz a katasztrofális kormányzásáról próbálja elterelni a figyelmet. Ezért citálja bíróság elé a narancssárga pórázon tartott ügyészséggel Molnár Gyulát is. Az MSZP a Molnár Gyula elleni újabb koncepciós vádat az ellenzékkel való leszámolási kísérlet részének tekinti. Az MSZP szolidáris Molnár Gyulával és minden baloldali politikussal, akit az MSZP elleni politikai leszámolás részeként támadnak.

Az MSZP azonban nem hagyja magát. Mesterházy Attila, Harangozó Tamás és Juhász Ferenc törvénymódosító javaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy a jövőben a Fidesz alaptalan koncepciós vádaskodásának büntetőjogi következménye legyen. Javaslatuk szerint a politikai érdekből, károkozási céllal, jogtalanul indított eljárásokért az elkövetőnek a törvény előtt egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel kell felelnie.

Még kevésbé fogjuk hagyni, hogy Orbán Viktor félelemre épített pártállamot csináljon a szabadságra és igazságra vágyó Magyarországból. Az MSZP tisztességes eszközökkel a jövő évi választáson le fogja győzni a Fideszt, majd igazságot fog szolgáltatni mindenkinek, akit az Orbán-kormány megalázott, megfélemlített vagy kisemmizett. Leszámolás helyett igazságos elszámoltatás lesz.