Szégyelljék magukat!

Úgy látszik a Fideszes képviselők, köztük Ágh Péter és Hende Csaba valamint Huszár Lilla kirendeltségi igazgató arcán annyira vastag a bőr, hogy azt már sem a szégyen sem a józan ész nem tudja megpirongatni.

Az acsádi idősek otthonának története mindenki előtt ismert. Az a kálvária is, amit az ott lakóknak közel 2 éven át kellett eltűrniük: embertelen körülményeket, szinte menekülttábori életmódot.

Annak a felújításnak, rendbehozatalnak, aminek azonnal meg kellett volna történnie évekig nyomát sem láttuk. Amit most felavattak, verses-zenés átadás közepette éltetnek, annak egy normális országban azonnal, nyilvánosság nélkül meg kellett volna történnie. Egy normális országban.

De most kihasználva kampányeseményként, dicsérve a rezsicsökkentést, szidva az elmúlt 8 évet tesznek valami olyat, amire józan ember azt mondja: szégyen!

Szégyelljék magukat, hogy idős emberek méltatlan sorsát kihasználva fényezik magukat.

Szégyelljék magukat, hogy az elmúlt két évben önök még a közelébe sem mentek az intézménynek, semmilyen segítséget nem adtak az ott lakóknak, most pedig azt a látszatot keltik mintha önök rakták volna fel az intézmény tetejére a cserepet.

Szégyelljék magukat, hogy éveken át csak ígérgették a rendbetételt, majd tologatták a felelősséget egymásnak, húzva az időt a tényleges munka elvégzésére.

És végezetül pedig szégyelljék magukat, hogy annyi gerinc nem volt önökben, hogy bocsánatot kérjenek az ott lakóktól az elmúlt időszak keserves napjaiért.

MSZP Szombathely