Párbeszéd az oktatásról


Az iskola a magyar jövő műhelye. A mai világunkban már minden adat, minden lexikális tudás elérhető a neten: de együttműködést, nyitottságot, a hamis és az igaz megkülönböztetését, képességeket és készségeket nagyrészt az iskolákban szereznek gyermekeink.

Az iskola olyan lesz, amilyenné tesszük. Olyan lehet, amilyet gyerekek, szülők és tanárok közösen elképzelnek és megvalósítanak. Ma a többség nem vitatja, hogy baj van a magyar iskolákban. Nekünk van rá válaszunk.

Azt szeretnénk, hogy erről közösen beszéljünk. Azt szeretnénk, hogy minden magyar hozzájárulhasson ehhez a beszélgetéshez. Ezért az alábbi kérdésekkel kezdve párbeszédet indítunk az oktatás jövőjéről, a magyar iskoláról.

Kérjük, vegyen részt velünk a gondolkodásban!


Ha megadja nekünk elérhetőségét, a későbbiekben értesítjük az eredményekről, további kérdéseinkről, oktatási javaslatainkról, mindarról, amit a jobb iskoláért teszünk. Nem kötelező semmit megadnia, de válaszaival közösen formálhatjuk a jövő iskoláját. Köszönjük!Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.) kezelje, telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvedelem@mszp.hu email címen vagy a +36 1 222 6797-telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +36 1 391 1400, fax: +36 1 391 1410, ugyfelszolgalat@naih.hu). Jelen adatgyűjtés nyilvántartási száma: NAIH-136634/2018.