Bangóné Borbély Ildikó


Tisztségek

Elnök - MSZP Csepeli Szervezete
országgyűlési képviselő - Frakció

Életrajz

A sikerhez MUNKA, ALÁZAT, HIT, és még több MUNKA kell!

45 éves, 3 gyermekes édesanya, munkáscsalád gyermeke. 25 éve él boldog házasságban férjével, akivel közösen nevelik ikerlányaikat és kisfiúkat. Életében a legfontosabb szerepet mindig a család és a gyerekek töltötték be. Óvónőként dolgozott Nádudvaron, majd gazdasági végzettséget szerzett, és ezen a területen vezetővé vált. Gyermekei születése után pályát váltott, és vidékfejlesztőként a hátrányos helyzetű településekért dolgozott, hogy a falvakba született gyermekeknek is olyan esélyei lehessenek, mint a nagyvárosiaknak.

A közélettel 2003-ban került kapcsolatba, ekkor lett tagja az MSZP-nek. 2014 óta országgyűlési képviselő. A parlamentben erős ellenszélben is ugyanazzal hittel és alázattal dolgozott, akár a nádudvari óvodában. Borbély Ildikó az egyik legaktívabb képviselő volt a parlamentben: naponta emelte és emeli fel a szavát az igazságtalanságok ellen.

Sajnos van miről beszélnie: Orbán Viktor politikájának legnagyobb vesztesei éppen a legrászorulóbb emberek. Miközben az aktív korú magyarok közül egyre többen távoznak külföldre, folyamatosan nő az idősödő, magára hagyott, depressziós emberek száma az országban.

Igaz ez Csepelre és Soroksárra is. A főváros XXI. kerületében a rendszerváltás legnagyobb ígérete, a nyugati életszínvonal a családok többségének közel 30 év elteltével is csak álom. A szintén magára hagyott XXIII. kerület pedig évtizedek óta alvó városrészként vegetál.

Hiszi, hogy olyan politikusokra van szükség, akik nem félnek kimondani az igazságot. Azért, hogy Magyarország újra a magyar családok közös otthona legyen, hiszen hazánk nem egy szűk úri elit, hanem a többség otthona!

Fő feladatának a továbbiakban is nemzet jövőjét jelentő gyermekek védelmét, azon belül az étkeztetésük, a nevelésük és a taníttatásuk színvonalának javítását, valamint a gyermekbántalmazások visszaszorítását tekinti.

Bangóné Borbély Ildikó

Kapcsolat

Telefonszám 30/7916411
E-mail cím ildiko.borbely@mszp.hu
Facebook Facebook

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Shame on you, Kásler!

Shame on you, Kásler!
Miklós Kásler and Fidesz do not have a problem with the shortage of doctors and teachers, as they are treated at expensive private clinics and their children study in elite schools that are unaffordable for ordinary people.
2019-11-03 09:33 mszp.hu

Country’s Poorest 30% Raise More Than Half of Hungarian Children

Country’s Poorest 30% Raise More Than Half of Hungarian Children
We will be the party that can tell of itself that it has eradicated poverty in Hungary," Viktor Orbán, 29 September 29, 2019, Fidesz Congress. This is just one of the roaring lies of the prime minister, as he does nothing to eradicate poverty, and even puts those in need even in a more difficult situation wherever possible.  
2019-10-04 13:36 mszp.hu

A legszegényebbek 30 százaléka neveli a magyar gyerekek több mint felét

A legszegényebbek 30 százaléka neveli a magyar gyerekek több mint felét
"Mi leszünk az a párt, ami elmondhatja magáról, hogy felszámolta a szegénységet Magyarországon." – Orbán Viktor, 2019 szeptember 29., Fidesz kongresszus.
2019-10-04 11:50 mszp.hu

MÁV: Ne csak dumáljanak, tegyenek is valamit!

MÁV: Ne csak dumáljanak, tegyenek is valamit!
A MÁV életveszélyes állapota végre elérte a kormányzat ingerküszöbét is, de a felelősök megnevezése, a válsághelyzet sürgős kezelése helyett ismét csak visszamutogatásra és handabandázásra futotta a Fidesznek.
2019-10-01 13:40 mszp.hu

Bangóné – Komjáthi: Felső vezetés meghibásodása miatt késnek a vonatok, összeomlás veszélye fenyeget a MÁV-nál

Bangóné – Komjáthi: Felső vezetés meghibásodása miatt késnek a vonatok, összeomlás veszélye fenyeget a MÁV-nál
Nem az önkormányzati kampány miatt késnek vagy épp mennek egymással szembe a vonatok, zárnak be a jegypénztárak, hanem azért mert a MÁV vezetése élén egy politikai lobbista ül. Egyre nő a káosz és az elégedetlen utasok száma. Erről tartott sajtótájékoztatót a Nyugati pályaudvar előtt kedd délután Bangóné Borbély Ildikó a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője és Komjáthi Imre a párt alelnöke.
2019-09-24 15:35 mszp.hu

MÁV: ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!

MÁV: ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
Tényleg nem telik el úgy nap, hogy ne kapjunk hírt a MÁV botrányos állapotáról.
2019-09-22 10:13 mszp.hu

Vonják vissza Ábel Attila alpolgármesteri jelölését!

Vonják vissza Ábel Attila alpolgármesteri jelölését!
Vonják vissza Ábel Attila csepeli fideszes alpolgármester újbóli jelöltségét! – követelte Bangóné Borbély Ildikó szocialista politikus az Erdősi Éva összellenzéki csepeli polgármesterjelölttel tartott sajtótájékoztatóján hétfőn.
2019-09-09 15:21 mszp.hu

Orbán Responsible for Deaths of Tens of Thousands of People

Orbán Responsible for Deaths of Tens of Thousands of People
According to the latest statistics, in 2016, 8 out of 10 deaths could have been prevented if patients had received timely care. This means that in just that year alone more than 46,000 people have died prematurely because the Orbán-government had refused to adequately fund healthcare
2019-09-06 12:58 mszp.hu

Orbán a felelős több tízezer ember haláláért

Orbán a felelős több tízezer ember haláláért
A legújabb statisztikák szerint 2016-ban 10-ből 8 haláleset megelőzhető lett volna, ha a betegek időben megfelelő ellátást kaptak volna. Ez azt jelenti, hogy több mint 46 ezer ember idő előtti halálát okozta, csak abban az egyetlen évben az Orbán-kormány azzal, hogy nem hajlandó megfelelően finanszírozni az egészségügyet.
2019-09-05 15:30 mszp.hu

Orbán Takes Tens of Thousands of Forints from School Children

Orbán Takes Tens of Thousands of Forints from School Children
The government, which promotes itself as being family-friendly on billboards for several billions of forints, has taxed the school starting support, part of the so-called cafeteria allowance system, to the degree that it is no longer worthwhile for employers to make this benefit available to their employees.
2019-09-02 14:41 mszp.hu
«123456...»