Bárány Balázs


Tisztségek

elnök - MSZP Helyi Szervezete Solymár
elnökségi tag - Országos Elnökség
önkormányzati képviselő (Solymár)
elnök (Pest megye 02. számú választókerület)

Életrajz

1987-ben született, nős, két fiú édesapja. Családjával Solymáron él. 
 
A Városmajori Gimnáziumban érettségizett, ezt követően politológus diplomát szerzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, valamint politikai menedzser képesítést a Delta Politikai Iskolában. 
 
2007-ben lépett be az MSZP-be, 2014 óra tagja az Országos Elnökségnek, valamint Solymár nagyközség önkormányzati képviselőtestületének. 2018-tól vezeti az MSZP Pest megye 02. OEVK szervezetét 
 
A 2018-as tisztújító kongresszuson újraválasztották az Országos Elnökség tagjaként. 
Bárány Balázs

Kapcsolat

Cím 1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.
E-mail cím balazs.barany@gmail.com
Facebook Facebook

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Az európai szocialisták vezetője vitára hívta Orbánt

Az európai szocialisták vezetője vitára hívta Orbánt
Frans Timmermans elfogadta az Euronews hírcsatorna felkérését: jövő szombaton leülne vitázni Budapesten a magyar miniszterelnökkel. Ujhelyi István szerint Orbán végre nyíltan vállalhatná Európa-ellenes nézeteit az európai szocialisták vezetőjével szemben.
2019-05-10 17:34 mszp.hu

Tóth Bertalan: a gyermekek egyenlősége, a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolása a cél

Tóth Bertalan: a gyermekek egyenlősége, a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolása a cél
Az egyszülős családban és az élettársi viszonyban nevelt több százezer gyermek is kapjon támogatást, erről szól az MSZP-Párbeszéd szövetség minimális havi 48 000 forintos európai családipótlék-javaslata – mondta kedden Budaörsön Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.
2019-04-17 09:12 mszp.hu

Milyen legyen a magyar euró?

Milyen legyen a magyar euró?
Az euró minél hamarabbi bevezetését eurótervezési pályázattal szeretné ösztönözni az MSZP. A nyertes Brüsszelbe utazhat.
2019-04-11 12:19 mszp.hu

Balázs Bárány: New Opposition Born!

Balázs Bárány: New Opposition Born!
If need be, we shall occupy the assembly hall, if need be, we shall go out to the street, if need be, we shall enter the national public TV headquarters even they don’t want us to, if need be, we shall march with you in the 100th row or the front line, said member of the MSZP board Balázs Bárány, in front of Sándor Palace, after President János Ader signed the "slave law" and the law on the establishment of administrative courts.
2018-12-28 15:41 mszp.hu

Bárány Balázs: új ellenzék született!

Bárány Balázs: új ellenzék született!
Ha kell, elfoglaljuk az üléstermet, ha kell, kimegyünk az utcára, ha kell, bemegyünk a tévébe akkor is, hogyha nem akarják, ha kell, köztetek vonulunk a századik sorban vagy veletek a legelső sorban – jelentette ki Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja a Sándor-palota előtt azt követően, hogy Áder János aláírta a „rabszolgatörvényt” és a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvényt.
2018-12-22 01:19 mszp.hu

Pro-Europe Forces Must Join Forces

Pro-Europe Forces Must Join Forces
The European Parliamentary elections are not just about who will make it there, but also the future of the whole of Europe, said MSZP Chairman Bertalan Tóth, at the meeting of Central European left-wing, social democratic party chairs in Visegrád on Thursday.
2018-11-30 22:52 mszp.hu

DECLARATION

DECLARATION
On 29 November 2018, with the purpose to start a tradition, leaders of socialist and social democratic parties of Central and Eastern European countries have gathered to agree on their positions that may determine the future of the region and of the entire European Union up to the European Parliamentary elections and beyond.
2018-11-30 15:10 mszp.hu

DEKLARÁCIÓ

DEKLARÁCIÓ
2018. november 29-én közép-kelet-európai országok szocialista és szociáldemokrata pártjainak vezetői gyűltek össze, hogy hagyományteremtő céllal olyan ügyekről egyeztessék pártjaik álláspontját, amely meghatározhatja a régió és az egész Európai Unió jövőjét az EP-választásokig, valamint azokon túl is.
2018-11-30 14:57 mszp.hu

Aláírja az MSZP a Magyar Állandó Értekezlet záródokumentumát

Aláírja az MSZP a Magyar Állandó Értekezlet záródokumentumát
A parlamenti frakciók közötti egyeztetést kezdeményez az MSZP a határon túli magyarokat érintő kérdésekben. A tárgyalások a választójog, a támogatások rendszere és az autonómia kérdéseit érintenék.
2018-11-16 16:14 mszp.hu

Látogatás az SPD-nél

Látogatás az SPD-nél
Hosszú, de nagyon eredményes napot zárt az MSZP küldöttsége szerdán Berlinben, ahol az SPD vezetőinél tettünk hivatalos látogatást. Andrea Nahles SPD-elnök mellett Katarina Barley német igazságügyminiszterrel, az SPD EP-listavezetőjével, és több más fontos politikussal is találkoztunk. Az Európa-párti erők összefogása nem ismer határokat!
2018-11-14 20:00 mszp.hu
«123456...»