Bokányi Adrienn


Tisztségek

Életrajz

Bokányi Adrienn vagyok, 34 éves, végzettségeimet tekintve esztétikaszakos bölcsész, vállalkozásfejlesztés szakos közgazdász, digitális térségfejlesztő szakközgazdász, jelenleg a Széchenyi István Egyetem Regionális-és Gazdaságtudományi Doktori Iskola hallgatója regionális tudományi PhD képzésen.


2012-ben csatlakoztam először aktivistaként, majd párttagként a Magyar Szocialista Párthoz, 2014. óta vagyok elnökségi tagja a Párt Szombathelyi Szervezetének, amit 2020. óta már városi elnökként vezetek is.


Szombathelyen születtem 1988-ban és azóta is itt élek.

2019. óta Szombathely Megyei Jogú Város gazdaságfejlesztésért  és városfejlesztésért felelős tanácsnokaként elsősorban az alábbi szakterületekért felelek a városvezetésben: helyi gazdaságfejlesztési projektek megvalósítása, a város tíz éves gazdaság-és városfejlesztési programjának (Szombathely2030) kidolgozása és megvalósítása, a hozzá kapcsolódó közvetlen külföldi tőkebefektetések koordinálása, a város számára releváns hazai és európai uniós projektek koordinálása – ezen belül kiemelten az Európai Bizottság 100 Intelligens Város Kihívás programjához kapcsolódóhelyi munkacsoport vezetése–, okos város fejlesztéssel és digitalizációval kapcsolatos projektek koordinálása.


Emellett a Gazdasági és Jogi Bizottságelnökeként, a Szociális és Lakás Bizottság tagjaként és a 2-es számú egyéni választókerület önkormányzati képviselőjeként dolgozom.
Az előző önkormányzati ciklusban az Oktatási és Szociális, majd a Gazdasági és Városstratégiai Bizottság tagja voltam, illetve közel tíz évig dolgoztam egy KKV-szektorbeli cégnél kereskedelmi és marketing területen

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Az MSZP Szombathelyen folytatta az országjárást

Az MSZP Szombathelyen folytatta az országjárást
Az MSZP „Jóléti Magyarország” országjáró fórumsorozata hetedik állomásához érkezett. Szombathelyen Kunhalmi Ágnes társelnök, Tüttő Kata alelnök, városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes, valamint Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes fejtette ki a párt terveit, programját a jövő évi választásokkal és az ország problémáival kapcsolatban. Részt vett a fórumon Nemény András is, Szombathely MSZP-s polgármestere.
2023-09-20 11:52 mszp.hu