Csák László


Tisztségek

Életrajz

Szolnokon születtem 1960-ban. Ma is itt élek, feleségem köztisztviselő, két fiúgyermekem közül Marci 11, Bence 5 éves. A Verseghy Ferenc Gimnáziumban érettségiztem, majd később a Tessedik Sámuel Főiskola humán szervező szakát végeztem el. A filmszakmában, filmforgalmazás szakon szereztem felsőfokú képesítést. Régóta foglalkozom újságírással, 1993-ban nyertem felvételt a Magyar Újságírók Országos Szövetségébe.

1979-től veszek részt a közéletben. Nevemhez köthető a városi KISZ-jogutódként működő Szabadidő Társulás megalakítása és vezetése, mely sok értékes rendezvénnyel szolgálta a város fiatal korosztályainak érdekeit és szórakozását. Talán a Tiszaligeti Napok megőrzésére és a Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány megalapítására emlékszem legszívesebben. A főállású ügyvezetés 1993-as megszűnése után az MSZP-ben kamatoztattam szervezési, újságírói tapasztalataimat. Egyéni vállalkozásomban oktatással, képzésszervezéssel, újságírással, reklám- és kommunikációs tanácsadással foglakozom.

2002 októberében Szolnok 15. számú választókerületében választottak önkormányzati képviselővé. A közgyűlés Idegenforgalmi, kül- és belkapcsolatok bizottságának társelnöke vagyok és a Szolnok TV Rt. Felügyelő bizottságának elnökeként képviselem a tulajdonos önkormányzat érdekeit.

Társadalmi megbízatásként az MSZP Szolnok városi elnöke, az MSZP Országos Képzési Tagozatának elnöke, az Országos Választmány és az Országos Oktatási és Képzési Bizottság tagja vagyok.

Csák László

Kapcsolat

Cím 5000 Szolnok Tófenék út 1-3.
Telefonszám 56/424-660
E-mail cím szolnok@mszp.hu
Facebook Facebook