Csendesné Murányi Ibolya


Tisztségek

Elnök - MSZP Város és Környéke Szervezet Nagyatád
Alelnök - Nőtagozat
MSZP Somogy Megyei Nőtagozat Elnöke

Életrajz

Csendesné Murányi Ibolya, 1961-ben Nagyatádon született, itt is nőtt fel. Diplomája megszerzése után évekig pedagógusként dolgozott, így jól ismeri a városban, kisfalvakban élő emberek életét, problémáit. Jelenleg étteremvezetőként és programszervezőként a turizmusban, a vendéglátásban kamatoztatja tudását, ahol szintén fiatalok oktatásával, nevelésével foglalkozik. Ennek köszönhetően a szakképzési rendszerről is átfogó ismerettel rendelkezik. A közélettel 2002-ben, önkormányzati képviselőként került kapcsolatba. Jelenleg az MSZP Nőtagozatának Somogy megyei elnöke, otthon pedig kétgyermekes családanya. 

 

Csendesné Murányi Ibolya

Kapcsolat

Telefonszám 30/652-8191
E-mail cím muranyi.ibolya@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Az MSZP Erdélyben és Székelyföldön tárgyal nemzetpolitikai törekvéseiről

Az MSZP Erdélyben és Székelyföldön tárgyal nemzetpolitikai törekvéseiről
Az MSZP szerint a Fidesz nyugodtan átkeresztelhetné a tusnádfürdői nyári szabadegyetem mottóját "átmenet a demokráciából a diktatúrába" elnevezésre - mondta Ujhelyi István, az ellenzéki párt EP-képviselője csütörtökön az MTI-nek. Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke szerint a támogatásokról külhoni magyar kurátoroknak kellene dönteniük.
2018-07-27 12:18 MTI/mszp.hu

A miniszterelnök szelektív memóriája

A miniszterelnök szelektív memóriája

Dr. Gurmai Zita, az MSZP Országos Elnökségének tagja Nagyatádon, a párt Somogy megyei listavezetőivel, Sárdi Árpáddal és Csendesné Murányi Ibolyával tartott közös kampányrendezvényt. Gurmai Zita beszédében hangsúlyozta az uniós fejlesztések fontosságát és beszélt arról, hogy a nyugodt, átgondolt politikai döntések hozhatnak eredményt a jövőben és csak ezek szolgálhatják a helyi közösségek érdekeit, nincs szükség a kormánypárt fenyegetéseire, zsarolásaira az uniós források kapcsán.

2014-10-02 15:54 mszp.hu