Dr. Fodor Csaba


Tisztségek

Elnök - MSZP Zala Megyei Területi Szövetsége
Önkormányzati képviselő, Nagykanizsa

Életrajz

Dr. Fodor Csaba, nős, két gyermekes ügyvéd. Felesége háziorvosi asszisztens, Zsanett lánya főiskolai, Zsófia egyetemi hallgató. Bázakerettyén élt 14 éves koráig. A Landler Jenő Gimnáziumban érettségizett, majd gépjármű villamos műszerész szakmát tanult, ezután a végzettségének megfelelően közel hat évet dolgozott. 1980-tól a Kőolaj- és Földgázbányászati Vállalatnál helyezkedett el, s közben levelező tagozaton elvégezte a Pécsi Janus Pannonius Tudomány Egyetem Jogtudományi Karát. A diploma megszerzése után jogtanácsosként dolgozott. Munkája azóta is az olajiparhoz és a városhoz kötödik. Az 1998-es önkormányzati választáson az MSZP listájáról - másodszor - került be a város képviselőtestületébe, ahol a Gazdasági és Városüzemeltetési Bizottság elnökeként, Ügyrendi és Jogi bizottság tagjaként tevékenykedett. 2010-ben országgyűlési képviselőjelölt volt Nagykanizsán, majd az őszi önkormányzati választásokat követően listáról bekerült Nagykanizsa Megyei Jogú Város képviselő-testületébe.2011. november 11. óta az MSZP Zala Megyei Területi Szövetségének Elnöke.

Fodor Csaba

Kapcsolat

Cím 8900 Zalaegerszeg, Ady E. u. 29.
E-mail cím zala@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Mészáros-kempingek a Balatonon - aláírásgyűjtés a Balaton megvédéséért

Mészáros-kempingek a Balatonon - aláírásgyűjtés a Balaton megvédéséért
Törvénymódosítási javaslattal igyekszik megakadályozni az MSZP, hogy a Balaton-part néhány csókos kiváltsága legyen. Harangozó Gábor Somogy megyei, Gőgös Zoltán Veszprém megyei és Fodor Csaba Zala megyei elnök közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy országos aláírásgyűjtés indul, mert országos, közös ügy, hogy a Mészáros Lőrinc féle ingatlanspekulációt megállítsák.
2017-09-22 14:50 mszp.hu

Tóbiás: példa nélküli, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját

Tóbiás: példa nélküli, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját
Nem volt példa arra az elmúlt negyedszázadban, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját, úgy viselkedjen, mintha az övé lenne az ott lévő pénz - jelentette ki a Magyar Szocialista Párt elnöke hétfőn Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján.
2016-05-09 21:36 MTI/zaol.hu

Fizetésemelést követel az MSZP az elvándorlás megállításáért

Fizetésemelést követel az MSZP az elvándorlás megállításáért
Az MSZP fizetésemelést követel, mert meggyőződése, hogy az elvándorlást és a pályaelhagyást legfőképpen a közszférában dolgozók alacsony fizetése okozza - jelentette ki a párt elnöke szombaton Nagykanizsán, sajtótájékoztatón.
2015-12-19 18:41 MTI

A felzárkózás stratégiáját a fizetésemelés köré kell szervezni

A felzárkózás stratégiáját a fizetésemelés köré kell szervezni
Míg az Európai Uniótól leszakad Magyarország, addig az egyre nagyobb jövedelemkülönbségek és a versenyképesség hiánya miatt az emberek hétköznapjai élhetetlenné vállnak – jelentette ki Tóbiás József, az MSZP elnöke csütörtökön, Kaposváron, a párt harmadik kongresszusi előkészítő értekezletén.
2015-11-05 21:31 mszp.hu

Magyarország mai állapotát méri fel az MSZP a falujárással

Magyarország mai állapotát méri fel az MSZP a falujárással

A most indult falujárással Magyarország mai állapotát kívánja felmérni a MSZP, amelynek tagjai arról is beszélnek a meglátogatott településeken, hogy a párt milyen Magyarországot képzel el holnap - közölte a párt elnöke csütörtökön a Zala megyei Surdon.
 

2013-01-31 14:36 MTI/mszp.hu