Halmi József


Tisztségek

Alelnök - MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetsége
Megyei elnök (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) - Baloldali Önkormányzati Közösség (BÖK)
elnök - MSZP Mátészalkai Választókerületi Szervezete
Polgármester (Győrtelek)
Megyei frakcióvezető (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Életrajz

1967 október 31-én születtem Fehérgyarmaton.
Az általános iskolát Győrteleken végeztem, majd Szabadszálláson négy éves tiszthelyettes-képzőn tanultam.
1986-ban avattak tiszthelyettessé.
2003- ban végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Végzettségem általános szociális munkás lett.
Első munkahelyem Szabadszáláson volt, majd Debrecenbe kerültem.
1989- ben leszerelésem után a helyi termelőszövetkezetnél kaptam állást.
Később Győrtelek önkormányzatánál folytattam a munkámat karbantartóként, közvetlenül a megválasztásom elõtt pedig
családgondozóként dolgoztam a Gyermekjóléti Szolgálatnál.
1994-től Önkormányzati képviselőként szolgáltam a község lakóinak érdekeit , majd 2002 -től polgármesterként teszem ezt.
Életem során kétszer voltam munkanélküli és dolgoztam közmunkásként is , így a magam példáján is tapasztalhattam az ezzel járó gondokat, nehézségeket.
2002-től Tagja vagyok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyülésnek.

Halmi József

Kapcsolat

Telefonszám 30/219-3567
E-mail cím halmi.jozsef@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Fidesz kormányzás alatt nemcsak a diákok búcsúznak az iskoláktól?

Fidesz kormányzás alatt nemcsak a diákok búcsúznak az iskoláktól?
A megyében több olyan önkormányzat van, aki vállalta, hogy iskolafenntartó lesz. Véleményem szerint a pedagógussztrájkra reagálva az állam bosszúból úgy válaszol, hogy kijelenti, a vegyes rendszer nem működik, és hibást keresve az önkormányzatokra hárítja az okokat – jelentette ki múlt heti sajtótájékoztatóján Halmi József.
2016-06-23 14:44 mszp.hu

További költségekkel terhelik az önkormányzatokat és vállalkozásokat!

További költségekkel terhelik az önkormányzatokat és vállalkozásokat!
A napokban szembesült újabb ” zsebbenyúlós” tényekkel a vállalkozó világ és az önkormányzatok. A TIGÁZ behajtási csekkeket küld ki (40 Euronak megfelelő) 12.000 forint plusz teherként, azoknak is, akik akár két nap fizetési csúszással teljesítik pénzügyileg számlájukat. Ezekkel a szavakkal nyitotta meg tegnapi sajtótájékoztatóját Halmi József, megyei alelnök.
2016-06-09 09:25 mszp.hu

Szabolcsban ismét Veres Jánost választották megyei elnöknek

Szabolcsban ismét Veres Jánost választották megyei elnöknek
A szabolcsi MSZP-s küldöttgyűlésen ismét Veres Jánost választották meg megyei pártelnöknek, aki 2003-tól tölti be a tisztséget. A politikus 2005 és 2009 között pénzügyminiszter volt.
2016-05-28 20:28 MTI/mszp.hu

Az MNB botrány innen nézve

Az MNB botrány innen nézve
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei emberként másképp látjuk az MNB botrányt, mint az ország más részein. Hiszen ebben a megyében a legmagasabb a munkanélküliség, itt a legtöbb a rokkant, itt él a legtöbb szegény ember. 265 milliárd forintot szórnak el, közben másnak annyi pénze nincs, hogy a gyógyszert kiváltsa, normálisan étkezzen, vagy a gyerekeit továbbtanítsa – hangsúlyozta tegnapi sajtótájékoztatóján Halmi József, megyei alelnök.
2016-05-13 10:42 mszp.hu

Miért hazudnak az önkormányzati rendszerrel kapcsolatban is?

Miért hazudnak az önkormányzati rendszerrel kapcsolatban is?
Néhány hónapja tartott egy sajtótájékoztatót a „hatékony helyi közigazgatás” stratégiai elemzés munkaanyaggal kapcsolatban Halmi József, amikor egy nem publikus/nem jóváhagyott anyagot ismertetett.
2016-04-27 14:02 mszp.hu

A Fidesz nyugdíjemelése is leszerepelt!

A Fidesz nyugdíjemelése is leszerepelt!
Még emlékszem arra, amikor Horn Gyuláék csak 5 százalék nyugdíjemelést jelentettek be, és meg voltak őrülve a fideszesek. Ma pedig örömtől duzzadó arccal jelentenek be 0.9 százalékotot – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Halmi József, az MSZP megyei alelnöke.
2016-04-25 11:51 mszp.hu

Halmi József: „Rendet kell tenni!”

Halmi József: „Rendet kell tenni!”
Ma 8.00 és 9.00 óra között több mint 150 helyen tiltakoztak az országban a pedagógusok. „A pedagógusok bátrak!”- jelentette ki Halmi József megyei alelnök, mert ők a Fidesz kormányzása óta az első olyan társadalmi csoport a mai Magyarországon, akiknek nagy részét a kormány nem tudta megfélemlíteni és kitartóan kiállnak a követeléseik mellett. Kiállnak az oktatási rendszer hiányosságainak kezeléséért, a központosítás ellene, azaz a diktatúra ellen.
2016-03-30 14:25 mszp.hu

Tavaszodik!

Tavaszodik!
Március 15 előtt a név nevében szólt sajtótájékoztatóján Halmi József Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei alelnök. „Érezzük, hogy tavaszodik!” – jelentette ki, amit nemcsak az időjósok jeleznek, hanem az ellenzéki elégedetlenség, a pedagógustüntetések is mind ezt jelzik előre.
2016-03-14 10:19 mszp.hu

„ …amikor kihagytam a habfixálót a süteményből!”

„ …amikor kihagytam a habfixálót a süteményből!”
„Köszönjük, hogy vagytok! Nők nélkül a férfiak élete sokkal nehezebb lenne. Minden nap meg kell dícsérni őket, nemcsak aznap, amikor nőnap van!” – hívta fel a férfitársai figyelmét sajtótájékoztatóján Halmi József, megyei alelnök a nőnapot megelőző napon. Ma Magyarországon nem mindenki így ítéli meg a nőket, a Fidesz – KDNP emberei, - elsősorban Kövér László, és az Ákos féle nyilatkozat mind - mind arra utal – hogy a nőknek csak az anyai, nagymamai szerepet szánják a konzervatív felfogásúak.
2016-03-07 15:52 mszp.hu

A mai hatalom diktatúrát épít!

A mai hatalom diktatúrát épít!
Orbán Viktor két napja egyetlen szó t sem szól a Nemzeti Választási Irodánál történtek miatt. A választókat a hatalom semmibe veszi, jogaikat elvonják, és a diktatúra irányába tesznek lépéseket. Mindent el fogunk követni, hogy felhívjuk erre az állampolgárok figyelmét, és megakadályozzuk mindazt, ami emberileg és politikailag lehetséges. – hangsúlyozta ma Lukács Zoltán, az MSZP országos alelnöke, Halmi József, az MSZP megyei alelnökével tartott sajtótájékoztatóján.
2016-02-25 15:16 mszp.hu
«123456...»