Halmi József


Tisztségek

elnök - MSZP Mátészalkai Választókerületi Szervezete
Polgármester (Győrtelek)

Életrajz

1967 október 31-én születtem Fehérgyarmaton.
Az általános iskolát Győrteleken végeztem, majd Szabadszálláson négy éves tiszthelyettes-képzőn tanultam.
1986-ban avattak tiszthelyettessé.
2003- ban végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Végzettségem általános szociális munkás lett.
Első munkahelyem Szabadszáláson volt, majd Debrecenbe kerültem.
1989- ben leszerelésem után a helyi termelőszövetkezetnél kaptam állást.
Később Győrtelek önkormányzatánál folytattam a munkámat karbantartóként, közvetlenül a megválasztásom elõtt pedig
családgondozóként dolgoztam a Gyermekjóléti Szolgálatnál.
1994-től Önkormányzati képviselőként szolgáltam a község lakóinak érdekeit , majd 2002 -től polgármesterként teszem ezt.
Életem során kétszer voltam munkanélküli és dolgoztam közmunkásként is , így a magam példáján is tapasztalhattam az ezzel járó gondokat, nehézségeket.
2002-től Tagja vagyok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyülésnek.

Halmi József

Kapcsolat

Telefonszám 30/219-3567
E-mail cím halmi.jozsef@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Köszöni az MSZP a munkájukat!

Köszöni az MSZP a munkájukat!
A Köztisztviselők napja, és a Semmelweis nap alkalmából tartott sajtótájékoztatót múlt hét pénteken Halmi József, aki bevezetőjében elmondta, ma két olyan társadalmi csoportot ünnepelünk, akik nagyon sokat tesznek a lakosságért, és akiket a kormány semmibe nem néz.
2016-07-06 09:29 mszp.hu

Minden óra számít meggykérdésben!

Minden óra számít meggykérdésben!
A megyei közgyűlésen a múlt héten az Agrárkamara is beszámolt. Látjuk, hogy a megyében ez, azaz ágazat, ami az embereknek megélhetést és kiegészítést adhatna, közben pedig évek óta, csak természeti csapások, fagykár, jég, vihar sújtja.
2016-07-06 09:28 mszp.hu

Ennyibe nézi a kormány a vidéki embereket?

Ennyibe nézi a kormány a vidéki embereket?
A 2010-es kormányváltás óta látszik, hogy megbélyegzett társadalmi csoportként kezeli a kormány a nyugdíjasokat is, főként a kisnyugdíjasokat. 28.500 forinton hagyták a minimál nyugdíjat, amiből éhen lehet halni – jelentette ki Halmi József múlt heti sajtótájékoztatóján. Ezzel szemben a nyugdíjasok betegek, magas a gyógyszerköltségük, és szociális átalakítások kapcsán az önkormányzatoknál is megszüntették a közgyógyellátási formát, a kormányhivatalokhoz tették, amivel még inkább megnehezítették a kisnyugdíjasok életét.
2016-06-24 12:11 mszp.hu

Fidesz kormányzás alatt nemcsak a diákok búcsúznak az iskoláktól?

Fidesz kormányzás alatt nemcsak a diákok búcsúznak az iskoláktól?
A megyében több olyan önkormányzat van, aki vállalta, hogy iskolafenntartó lesz. Véleményem szerint a pedagógussztrájkra reagálva az állam bosszúból úgy válaszol, hogy kijelenti, a vegyes rendszer nem működik, és hibást keresve az önkormányzatokra hárítja az okokat – jelentette ki múlt heti sajtótájékoztatóján Halmi József.
2016-06-23 14:44 mszp.hu

További költségekkel terhelik az önkormányzatokat és vállalkozásokat!

További költségekkel terhelik az önkormányzatokat és vállalkozásokat!
A napokban szembesült újabb ” zsebbenyúlós” tényekkel a vállalkozó világ és az önkormányzatok. A TIGÁZ behajtási csekkeket küld ki (40 Euronak megfelelő) 12.000 forint plusz teherként, azoknak is, akik akár két nap fizetési csúszással teljesítik pénzügyileg számlájukat. Ezekkel a szavakkal nyitotta meg tegnapi sajtótájékoztatóját Halmi József, megyei alelnök.
2016-06-09 09:25 mszp.hu

Szabolcsban ismét Veres Jánost választották megyei elnöknek

Szabolcsban ismét Veres Jánost választották megyei elnöknek
A szabolcsi MSZP-s küldöttgyűlésen ismét Veres Jánost választották meg megyei pártelnöknek, aki 2003-tól tölti be a tisztséget. A politikus 2005 és 2009 között pénzügyminiszter volt.
2016-05-28 20:28 MTI/mszp.hu

Az MNB botrány innen nézve

Az MNB botrány innen nézve
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei emberként másképp látjuk az MNB botrányt, mint az ország más részein. Hiszen ebben a megyében a legmagasabb a munkanélküliség, itt a legtöbb a rokkant, itt él a legtöbb szegény ember. 265 milliárd forintot szórnak el, közben másnak annyi pénze nincs, hogy a gyógyszert kiváltsa, normálisan étkezzen, vagy a gyerekeit továbbtanítsa – hangsúlyozta tegnapi sajtótájékoztatóján Halmi József, megyei alelnök.
2016-05-13 10:42 mszp.hu

Miért hazudnak az önkormányzati rendszerrel kapcsolatban is?

Miért hazudnak az önkormányzati rendszerrel kapcsolatban is?
Néhány hónapja tartott egy sajtótájékoztatót a „hatékony helyi közigazgatás” stratégiai elemzés munkaanyaggal kapcsolatban Halmi József, amikor egy nem publikus/nem jóváhagyott anyagot ismertetett.
2016-04-27 14:02 mszp.hu

A Fidesz nyugdíjemelése is leszerepelt!

A Fidesz nyugdíjemelése is leszerepelt!
Még emlékszem arra, amikor Horn Gyuláék csak 5 százalék nyugdíjemelést jelentettek be, és meg voltak őrülve a fideszesek. Ma pedig örömtől duzzadó arccal jelentenek be 0.9 százalékotot – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Halmi József, az MSZP megyei alelnöke.
2016-04-25 11:51 mszp.hu

Halmi József: „Rendet kell tenni!”

Halmi József: „Rendet kell tenni!”
Ma 8.00 és 9.00 óra között több mint 150 helyen tiltakoztak az országban a pedagógusok. „A pedagógusok bátrak!”- jelentette ki Halmi József megyei alelnök, mert ők a Fidesz kormányzása óta az első olyan társadalmi csoport a mai Magyarországon, akiknek nagy részét a kormány nem tudta megfélemlíteni és kitartóan kiállnak a követeléseik mellett. Kiállnak az oktatási rendszer hiányosságainak kezeléséért, a központosítás ellene, azaz a diktatúra ellen.
2016-03-30 14:25 mszp.hu
«123456...»