Halmi József


Tisztségek

elnök - MSZP Mátészalkai Választókerületi Szervezete
Polgármester (Győrtelek)

Életrajz

1967 október 31-én születtem Fehérgyarmaton.
Az általános iskolát Győrteleken végeztem, majd Szabadszálláson négy éves tiszthelyettes-képzőn tanultam.
1986-ban avattak tiszthelyettessé.
2003- ban végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Végzettségem általános szociális munkás lett.
Első munkahelyem Szabadszáláson volt, majd Debrecenbe kerültem.
1989- ben leszerelésem után a helyi termelőszövetkezetnél kaptam állást.
Később Győrtelek önkormányzatánál folytattam a munkámat karbantartóként, közvetlenül a megválasztásom elõtt pedig
családgondozóként dolgoztam a Gyermekjóléti Szolgálatnál.
1994-től Önkormányzati képviselőként szolgáltam a község lakóinak érdekeit , majd 2002 -től polgármesterként teszem ezt.
Életem során kétszer voltam munkanélküli és dolgoztam közmunkásként is , így a magam példáján is tapasztalhattam az ezzel járó gondokat, nehézségeket.
2002-től Tagja vagyok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyülésnek.

Halmi József

Kapcsolat

Telefonszám 30/219-3567
E-mail cím halmi.jozsef@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Tavaszodik!

Tavaszodik!
Március 15 előtt a név nevében szólt sajtótájékoztatóján Halmi József Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei alelnök. „Érezzük, hogy tavaszodik!” – jelentette ki, amit nemcsak az időjósok jeleznek, hanem az ellenzéki elégedetlenség, a pedagógustüntetések is mind ezt jelzik előre.
2016-03-14 10:19 mszp.hu

„ …amikor kihagytam a habfixálót a süteményből!”

„ …amikor kihagytam a habfixálót a süteményből!”
„Köszönjük, hogy vagytok! Nők nélkül a férfiak élete sokkal nehezebb lenne. Minden nap meg kell dícsérni őket, nemcsak aznap, amikor nőnap van!” – hívta fel a férfitársai figyelmét sajtótájékoztatóján Halmi József, megyei alelnök a nőnapot megelőző napon. Ma Magyarországon nem mindenki így ítéli meg a nőket, a Fidesz – KDNP emberei, - elsősorban Kövér László, és az Ákos féle nyilatkozat mind - mind arra utal – hogy a nőknek csak az anyai, nagymamai szerepet szánják a konzervatív felfogásúak.
2016-03-07 15:52 mszp.hu

A mai hatalom diktatúrát épít!

A mai hatalom diktatúrát épít!
Orbán Viktor két napja egyetlen szó t sem szól a Nemzeti Választási Irodánál történtek miatt. A választókat a hatalom semmibe veszi, jogaikat elvonják, és a diktatúra irányába tesznek lépéseket. Mindent el fogunk követni, hogy felhívjuk erre az állampolgárok figyelmét, és megakadályozzuk mindazt, ami emberileg és politikailag lehetséges. – hangsúlyozta ma Lukács Zoltán, az MSZP országos alelnöke, Halmi József, az MSZP megyei alelnökével tartott sajtótájékoztatóján.
2016-02-25 15:16 mszp.hu

Vajon mi vár még ránk „hatékony helyi közigazgatás” címén?

Vajon mi vár még ránk „hatékony helyi közigazgatás” címén?
Egy nem publikus, még nem jóváhagyott anyagot mutatott ma be sajtótájékoztatóján Halmi József, Győrtelek polgármestere, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnöke. A bemutatott dokumentum az az önkormányzatok központosításáról, jogaik újabb csorbításáról szól.
2016-02-17 16:46 mszp.hu

CSOK a kettészakadt társadalom szemével

CSOK a kettészakadt társadalom szemével
Halmi József tegnapi sajtótájékoztatóján a Fidesz által kettészakított társadalom szemszögéből beszélt az újonnan bevezetésre kerülő CSOK-ról is. Anyagi értelembe ma Magyarországon vannak szegények és gazdagok, politikai értelembe véve pedig a Fideszesek és a többiek. – fogalmazott.
2016-02-03 11:19 mszp.hu

A nem Fidesz vezette településeken lakók is élni szeretnének

A nem Fidesz vezette településeken lakók is élni szeretnének
Orbán Viktor hazudott, amikor azt mondta, hogy senkit nem hagynak az út szélén – mondta Tóbiás József a Belügyminisztérium előtt, Halmi József győrteleki polgármesterrel közös sajtótájékoztatóján.
2016-01-21 15:57 mszp.hu

Hazug párt, hazug kormányának újabb intézkedései

Hazug párt, hazug kormányának újabb intézkedései
Halmi József, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei polgármester az igazságtalanul elosztott rendkívüli önkormányzati támogatásokról tartott sajtótájékoztatója után, újabb kormányzati igazságtalanságokat ismertetett a megye nyilvánossága előtt.
2016-01-07 09:16 mszp.hu

Önkormányzati „pofapénzek”

Önkormányzati „pofapénzek”
A rezsim újra megkülönbözteti a településeket, az önkormányzatok rendkívüli támogatásának osztogatása közepette is. A nagybecsű kormány szokásához híven pártszíneknek megfelelően osztogat – fogalmazott Halmi József, a megye egyetlen MSZP-s polgármestere.
2015-12-29 15:30 mszp.hu

A nemzeti minimum sorsa megpecsételődött!

A nemzeti minimum sorsa megpecsételődött!
A nemzeti minimum sorsa megpecsételődött, hiszen a Fidesz–KDNP nem engedte tárgysorozatba sem venni a gyermekéhezés felszámolása érdekében tett többpárti kezdeményezést. Ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor bandáját a gyermekéhezés nem érdekli, nekik az éhező gyermek nem fontos, erről nem akar a kormány tárgyalni – fogalmazott Halmi József, megyei alelnök múlt heti sajtótájékoztatóján.
2015-11-23 12:56 mszp.hu

Létezik Magyarországon gyermekéhezés!

Létezik Magyarországon gyermekéhezés!
A múlt heti gyermekéhezéssel kapcsolatosan tett kormánypárti nyilatkozatok, a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei közvéleményt is felkorbácsolták. Egy civil kezdeményezést szavaztak le a kormánypárti képviselők a parlamenti Népjóléti bizottság ülésén, ami elsősorban egy olyan nemzeti minimumról szólt, ami a gyermekéhezést lenne hivatott kezelni.
2015-11-11 16:17 mszp.hu
«123456...»