Halmi József


Tisztségek

elnök - MSZP Mátészalkai Választókerületi Szervezete
Polgármester (Győrtelek)

Életrajz

1967 október 31-én születtem Fehérgyarmaton.
Az általános iskolát Győrteleken végeztem, majd Szabadszálláson négy éves tiszthelyettes-képzőn tanultam.
1986-ban avattak tiszthelyettessé.
2003- ban végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Végzettségem általános szociális munkás lett.
Első munkahelyem Szabadszáláson volt, majd Debrecenbe kerültem.
1989- ben leszerelésem után a helyi termelőszövetkezetnél kaptam állást.
Később Győrtelek önkormányzatánál folytattam a munkámat karbantartóként, közvetlenül a megválasztásom elõtt pedig
családgondozóként dolgoztam a Gyermekjóléti Szolgálatnál.
1994-től Önkormányzati képviselőként szolgáltam a község lakóinak érdekeit , majd 2002 -től polgármesterként teszem ezt.
Életem során kétszer voltam munkanélküli és dolgoztam közmunkásként is , így a magam példáján is tapasztalhattam az ezzel járó gondokat, nehézségeket.
2002-től Tagja vagyok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyülésnek.

Halmi József

Kapcsolat

Telefonszám 30/219-3567
E-mail cím halmi.jozsef@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Hiányzik az egységes lobbi a megye érdekében!

Hiányzik az egységes lobbi a megye érdekében!

A Fidesz-KDNP-t és megyei képviselőinek alkalmasságát vagy alkalmatlanságát méltatta sajtótájékoztatóján Halmi József, megyei alelnök.

2015-06-17 16:35 mszp.hu

„A megyei termelőt még a kormány is húzza!”

„A megyei termelőt még a kormány is húzza!”

A tavalyi felvásárlási árakból, és problémákból tanulva időben hívta fel a közelgő tényekre a figyelmét a kormányzati képviselőknek Halmi József, megyei alelnök sajtótájékoztatóján. Egy hónap múlva meggyszezon, kezdődik a gyümölcsök betakarítása. Emellett szólt a fagykárral sújtott települések érdekében is az MSZP megyei alelnöke.
A fagykár kapcsán a képviselő elmondta 21 települést komoly katasztrófa ért az elmúlt hetekben, olyan településeket, amelyek nagy részének a mezőgazdaság a megélhetési forrása, így vagy termelőként, vagy napszámosként, de sok foglalkoztatottat is érintett ez a kár.

2015-06-11 22:54 mszp.hu

Az agrárium is mostohagyermeke a kormánynak

Az agrárium is mostohagyermeke a kormánynak

Bár saját kölykeit segíti a kormány, néha felelőtlenül, néha túlzásban, az agrárium mégis mostohagyereke a kormánynak. – jelentette ki Halmi József, hétfői sajtótájékoztatóján.

2015-05-28 09:28 mszp.hu

Ne észt, pénzt osszanak az önkormányzati feladatok ellátásához!

Ne észt, pénzt osszanak az önkormányzati feladatok ellátásához!

A kormány „áldásos” tevékenységének hála, márciustól átalakult a szociális támogatási rendszer, a jövedelemkompenzáló támogatások a járásokhoz, a kiadáskompenzáló segélyek az önkormányzatokhoz kerültek. 

2015-05-14 10:08 mszp.hu

Baloldali Polgármesterek Találkozója - Nyírbátori Nyilatkozat

Baloldali Polgármesterek Találkozója - Nyírbátori Nyilatkozat

Baloldali polgármesterek találkoztak Halmi József győrteleki és Máté Antal nyírbátori polgármester kezdeményezésére április 24-25-én Nyírbátorban, ahol az önkormányzati vezetők jelenéről és lehetőségeiről beszélgettek.

2015-04-27 09:37 mszp.hu

„Az csak edzőmeccs volt!”

„Az csak edzőmeccs volt!”

Egy éve választott az ország képviselőket, és adott újabb 4 évre felhatalmazást a Fidesz-KDNP pártszövetségnek a kormányzásra. Halmi József megyei alelnök ebből az apropóból próbálta a nyilvánosság előtt összegezni és értékelni az egy év történéseit.

2015-04-16 10:42 mszp.hu

Egészségügyi átalakítás

Egészségügyi átalakítás

„Remélem csak véletlen a dátumválasztás, hogy a nép nyelvén a „bolondok napját” választotta a kormányzat az egészségügyi rendszer átalakításának kezdeteként, bár a folyamatot ismerve, akár ki is jelenthetjük, stílusosan, újra hülyének nézik a népet.” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg mai sajtótájékoztatóját Halmi József, megyei alelnök.

2015-04-02 16:08 mszp.hu

„Magyarország vidéke! A vidék Magyarországa!”

„Magyarország vidéke! A vidék Magyarországa!”

Újrarendeztük Győrteleken vasárnap a vidéki, baloldali önkormányzatokat és vezetőiket, polgármestereiket, képviselőiket érintő találkozót. A fórum témája, azok köré szerveződött, akiket a résztvevők képviselnek, azaz: Magyarország vidékéről, a vidék Magyarországáról szólt.

 

2015-03-30 15:02 mszp.hu

A demokráciában a szakmaiság az elsődleges

A demokráciában a szakmaiság az elsődleges

Március 15–e előtti napokban a szabadságról, a szabad sajtóról és az 1848–as demokráciáért való küzdelmek megemlékezéseiről kellene szólnunk, de ma is olyan dolgok történnek 2015–ben, ami csak a Fidesz diktatúrájának továbbépítését szolgálja – fogalmaztam tegnapi sajtótájékoztatómon. Összefüggés van a közigazgatás jelenlegi átszervezése, és a március 15–i emlékek között. Veszprém után, ahol lebontottuk a Fidesz 2/3 – ot, az első 2/3–os törvény megalkotásakor – ami a jelenlévő képviselőkre vonatkozott! – megszavazásra került az a törvény (Jobbik segédlettel), amely a Járási Hivatalokhoz integrálja osztály szinten, az eddig önálló szakhatóságként működő szerveket. A Munkaügyi Központokat, ÁNTSZ-t, Állategészségügyi hivatalt, Földhivatalt, Gyámhivatalt, és sorolhatnánk...

2015-03-12 16:38 szon.hu/mszp.hu

Az egészségügy nem lehet baloldali vagy jobboldali kérdés

Az egészségügy nem lehet baloldali vagy jobboldali kérdés

A mai Szabolcs – Szatmár – Bereg megyei közgyűlésen napirend előtt szólalt fel Halmi József, MSZP frakcióvezető, aki nemcsak az előttünk álló pénzbeli szociális ellátórendszer várható negatív alakulását kritizálta, hanem a kormány által tervezett egészségügyi átalakításokról is kifejtette véleményét.

2015-02-24 16:40 mszp.hu
«...234567...»