Halmi József


Tisztségek

Alelnök - MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetsége
Megyei elnök (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) - Baloldali Önkormányzati Közösség (BÖK)
elnök - MSZP Mátészalkai Választókerületi Szervezete
Polgármester (Győrtelek)
Megyei frakcióvezető (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Életrajz

1967 október 31-én születtem Fehérgyarmaton.
Az általános iskolát Győrteleken végeztem, majd Szabadszálláson négy éves tiszthelyettes-képzőn tanultam.
1986-ban avattak tiszthelyettessé.
2003- ban végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Végzettségem általános szociális munkás lett.
Első munkahelyem Szabadszáláson volt, majd Debrecenbe kerültem.
1989- ben leszerelésem után a helyi termelőszövetkezetnél kaptam állást.
Később Győrtelek önkormányzatánál folytattam a munkámat karbantartóként, közvetlenül a megválasztásom elõtt pedig
családgondozóként dolgoztam a Gyermekjóléti Szolgálatnál.
1994-től Önkormányzati képviselőként szolgáltam a község lakóinak érdekeit , majd 2002 -től polgármesterként teszem ezt.
Életem során kétszer voltam munkanélküli és dolgoztam közmunkásként is , így a magam példáján is tapasztalhattam az ezzel járó gondokat, nehézségeket.
2002-től Tagja vagyok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyülésnek.

Halmi József

Kapcsolat

Telefonszám 30/219-3567
E-mail cím halmi.jozsef@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Az alma és a dohány is a meggy sorsára juthat?

Az alma és a dohány is a meggy sorsára juthat?

Az almaszezon közepén vagyunk és a héten a dohánytermelőknek is nyílt napot tartottak. A választás után az első nagy krízis a megye agráriumában a meggyprobléma volt, ahol láthattuk, hogy a kormány és képviselőik mit „nem tesznek” meg a termelőkért és a feldolgozókért  – ezekkel a szavakkal nyitotta pénteki sajtótájékoztatóját Halmi József megyei alelnök.

2014-09-01 12:25 mszp.hu

Hiányzik a szatmáriaknak az M49–es

Hiányzik a szatmáriaknak az M49–es

Az M49-es útért már régen próbálok a saját eszközeimmel lobbizni, hiszen ez ügyben Győrtelek község is érintett az óriási forgalom miatt – mondta Halmi József szerdai sajtótájékoztatóján. A legutóbbi közgyűlésen is kérdést tettem fel az országgyűlési képviselőhöz. Mivel a válaszai nem voltak számomra kielégítőek, ezért dr. Legény Zsolt alelnöktársam segítségét kérve írásbeli kérdést tettünk fel Seszták Miklós úrhoz – tette hozzá.

2014-08-29 09:40 mszp.hu

Erkölcstelen és tisztességtelen a Fidesz kampánya

Erkölcstelen és tisztességtelen a Fidesz kampánya

Augusztus 24-én hivatalosan megindult az önkormányzati kampány. Tapasztaljuk, hogy a kormány politikáját önkormányzati szintekre is le akarja vinni. A kistelepüléseket elsősorban hatáskörök elvonásával, a járási hivatalok bevonásával lehetetlenítették el, míg a megyei önkormányzatokat már teljesen kiürítették és államosították. Legjobb példa erre a megyei televízió esete, amit odaadtunk az államnak, és most visszabéreljük a volt tulajdonunkat – ezekkel a szavakkal nyitotta Halmi József az MSZP megyei frakcióvezetője mai sajtótájékoztatóját.

2014-08-29 09:36 mszp.hu

Színes önkormányzatok

Színes önkormányzatok

Halmi József, megyei alelnök a diákmunkával és az ÖNHIKI–vel (önkormányzatok támogatása) kapcsolatban tartotta keddi sajtótájékoztatóját. A képviselő kijelentette, sajnos az önkormányzatok nem egyformák, szín szerint vannak megkülönböztetve, néha politikai, néha személyes okokból.

2014-08-05 15:36 mszp.hu

Van–e Magyarországon szegénység?

Van–e Magyarországon szegénység?

Ha a Fidesz politikájára és a képviselőik nyilatkozatára hagyatkozunk, akkor kijelenthetnénk, hogy minimális Magyarországon ma a szegénység. Hiszen Czibere Károly, a szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár is így nyilatkozik – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Halmi József, megyei alelnök.

2014-07-25 09:49 mszp.hu

Több ezer mázsa meggy maradt a fán

Több ezer mázsa meggy maradt a fán

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei központjának irodája előtt tartotta csütörtökön sajtótájékoztatóját az agrártermelők érdekét képviselve Halmi József, megyei alelnök.

2014-07-18 09:29 mszp.hu

Szavazzatok megyénk jelöltjére!

Szavazzatok megyénk jelöltjére!

Halmi József, Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében alelnökként dolgozik mellettem. Az a személy, aki mindig kiveszi a munkából a részét. Idejét, energiáját nem kímélve az MSZP programjával, ideológiájával, céljaival azonosulva dolgozik. Odaadását a párt építése, a párt sikeréért való küzdelem, és a környezetében élők jobbítása jellemzi.

2014-07-16 12:09 mszp.hu

Ha nem meggy, akkor vonat!

Ha nem meggy, akkor vonat!

Halmi József, az MSZP megyei frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában tolmácsolta a tegnapi megyei közgyűlésben is a meggytermelők gondjait. Kérte a kormánypárti képviselőket, hogy tegyenek valós, kézzelfogható intézkedéseket a megyei termelőkért, mert a meggy után, jöhet a cseresznye, gabona, és alma probléma is. Kovács Sándor országgyűlési képviselő a felvetésre úgy reagált, hogy a feldolgozóipart 800 millióval kívánja segíteni a kormány, és a termelők is kompenzációs díjba részesülhetnek. Halmi József hangsúlyozta a feldolgozóipar felé nyújtandó kormányzati szándék! nem elégséges kezelése a meggytermelők gondjainak!

2014-07-04 09:17 mszp.hu

Tisztújítás a megyében

Tisztújítás a megyében

A Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Küldöttgyűlésen is lezajlott a tisztújítás. Az alulról felmenő rendszerű tisztújítás keretében megyei elnökként választották meg dr. Veres Jánost, megyei alelnökök lettek, dr. Legény Zsolt, Csabai Lászlóné és Halmi József.

2014-06-28 09:42 mszp.hu

Még mindig meggy!

Még mindig meggy!

Akinek van felesleges meggye, javaslom, tegye le a fideszes képviselőjének irodája elé! –invitálta egy helyi akcióra Halmi József alelnök a megye lakosságát.

2014-06-26 15:54 mszp.hu
«...456789...»