Halmi József


Tisztségek

elnök - MSZP Mátészalkai Választókerületi Szervezete
Polgármester (Győrtelek)

Életrajz

1967 október 31-én születtem Fehérgyarmaton.
Az általános iskolát Győrteleken végeztem, majd Szabadszálláson négy éves tiszthelyettes-képzőn tanultam.
1986-ban avattak tiszthelyettessé.
2003- ban végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Végzettségem általános szociális munkás lett.
Első munkahelyem Szabadszáláson volt, majd Debrecenbe kerültem.
1989- ben leszerelésem után a helyi termelőszövetkezetnél kaptam állást.
Később Győrtelek önkormányzatánál folytattam a munkámat karbantartóként, közvetlenül a megválasztásom elõtt pedig
családgondozóként dolgoztam a Gyermekjóléti Szolgálatnál.
1994-től Önkormányzati képviselőként szolgáltam a község lakóinak érdekeit , majd 2002 -től polgármesterként teszem ezt.
Életem során kétszer voltam munkanélküli és dolgoztam közmunkásként is , így a magam példáján is tapasztalhattam az ezzel járó gondokat, nehézségeket.
2002-től Tagja vagyok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyülésnek.

Halmi József

Kapcsolat

Telefonszám 30/219-3567
E-mail cím halmi.jozsef@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Ha nem meggy, akkor vonat!

Ha nem meggy, akkor vonat!

Halmi József, az MSZP megyei frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában tolmácsolta a tegnapi megyei közgyűlésben is a meggytermelők gondjait. Kérte a kormánypárti képviselőket, hogy tegyenek valós, kézzelfogható intézkedéseket a megyei termelőkért, mert a meggy után, jöhet a cseresznye, gabona, és alma probléma is. Kovács Sándor országgyűlési képviselő a felvetésre úgy reagált, hogy a feldolgozóipart 800 millióval kívánja segíteni a kormány, és a termelők is kompenzációs díjba részesülhetnek. Halmi József hangsúlyozta a feldolgozóipar felé nyújtandó kormányzati szándék! nem elégséges kezelése a meggytermelők gondjainak!

2014-07-04 09:17 mszp.hu

Tisztújítás a megyében

Tisztújítás a megyében

A Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Küldöttgyűlésen is lezajlott a tisztújítás. Az alulról felmenő rendszerű tisztújítás keretében megyei elnökként választották meg dr. Veres Jánost, megyei alelnökök lettek, dr. Legény Zsolt, Csabai Lászlóné és Halmi József.

2014-06-28 09:42 mszp.hu

Még mindig meggy!

Még mindig meggy!

Akinek van felesleges meggye, javaslom, tegye le a fideszes képviselőjének irodája elé! –invitálta egy helyi akcióra Halmi József alelnök a megye lakosságát.

2014-06-26 15:54 mszp.hu

Harangodi "szoci-júniális"

Harangodi

A Magyar Szocialista Párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetsége az idén is megrendezte a már hagyományos Harangodi „szoci-júniálist vasárnap Nagykálló-Harangodon.

2014-06-23 10:49 mszp.hu

Alacsony meggy árak

Alacsony meggy árak

Halmi József, megyei alelnök a meggyszezon kezdetén az alacsony meggy árakra hívta fel a közvélemény, a kormányzati képviselők és szakmai szervezetek figyelmét.

2014-06-16 14:08 mszp.hu

Köszönet a baloldali szavazóknak!

Köszönet a baloldali szavazóknak!

Az MSZP megyei elnöksége, dr. Veres János, elnök, dr. Legény Zsolt és Halmi József, alelnökök a sajtó nyilvánossága előtt köszönték meg a baloldali szavazóknak, aktivistáknak, támogatóknak, delegáltaknak a kampányban végzett munkájukat.

2014-04-10 09:17 mszp.hu

Választások tisztaságával baj van!

Választások tisztaságával baj van!

A kormányváltó erők fontosnak tartják, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megfigyelői jelen legyenek a magyarországi választáson - közölte a Magyar Liberális Párt (MLP) elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Nyíregyházán, ahol Halmi József, képviselőjelölt vendége volt.

2014-04-03 10:23 MTI/mszp.hu

Szavazófülke = szabadság

Szavazófülke = szabadság

Amíg a békemenetre szervezetten szállították az embereket, addig a demokráciára vágyó, változást akaró tömeg az Opera előtt szabad akaratából jött össze a kormányváltók nagyrendezvényére – jelentette ki Halmi József, a kormányváltók képviselőjelöltje keddi sajtótájékoztatóján.

2014-04-02 10:27 mszp.hu

A kormányváltók helyben is erősek!

A kormányváltók helyben is erősek!

A nyírbogáti tüntetésről érkezve tartott pénteken sajtótájékoztatót Halmi József megyei alelnök, Helmeczy László, a kormányváltó erők képviselőjelöltje és Kónya Péter, az Együtt társelnöke.

2014-03-29 14:52 mszp.hu

Az egészségügy szóljon végre az egészségről!

Az egészségügy szóljon végre az egészségről!

A kormányváltó erők egészségpolitikai céljait mutatta be szerdán Halmi József országgyűlési képviselőjelölt és dr. Falus Ferenc volt országos tiszti főorvos, az Együtt-PM politikusa.

2014-03-13 09:42 mszp.hu
«...5678910...»