Hidasi Gábor


Tisztségek

Életrajz

1980. október 11-én születtem. Három éves koromig éltem szülővárosomban Esztergomba és utána költöztem fel szüleimmel Budapestre. Pár hónapot éltünk Zuglóba majd átköltöztünk Ferencvárosba, azon belül a József Attila-lakótelepre.

Óvodába a Hurok utcába, általános Iskolába az Ifjúmunkás utca 13-ba jártam a mai Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolába.

Iskolás koromban kezdtem el futballozni a Ferencvárosi Torna Clubban, majd 14 éves koromban a labdarúgást abbahagyva, de attól nem elszakadva játékvezetői vizsgát tettem.

Ugyan ebben az esztendőben lép te az MSZP Ferencvárosi Szervezetébe, ahol már édesapám régóta tevékenykedett.  így egy nem ismeretlen közeg tagja lettem. 2010 júniusa óta a kerületi szervezet elnöke vagyok.

Általános Iskolát befejezve a kerületünkbe található intézményt választottam továbbtanulás céljából az Ihász Dániel Közlekedésgépészeti Szakközépiskolát, mely a Gyáli úton található.

Ezen iskola elvégzésével párhuzamosan futott játékvezető karrierem is melynek eredményeként 17 éves koromban én lehettem Magyarország legfiatalabb NB III. futballbírája.

Tanulmányaimat sikerrel zárva érettségi és autószerelői vizsgát tettem.  

Az iskola elvégzésével munkahelykeresésbe kezdtem, de nem szakmámban, hanem egy kerületünkben működő biztonsági céghez mentem el dolgozni. (Ezen cégnél dolgozom a mai napig).

A munkakezdéshez szükség volt személy és vagyonőri vizsgát tennem, amit sikeresen elvégeztem. A munkahelyi szamárlétrát végigjárva már a cégben vezető pozíciót tölthetek be szolgálatvezető vagyok. Munkám során kb. 60 embert kell irányítanom és kezelnem problémáikat. De, hogy ide eljuthassak sokat kellett tanulnom. Elvégeztem egy nemzetkőzi testőrképző iskolát, ahol Nemzetközi Testőrdiplomát szereztem, majd elvégeztem egy biztonságszervező iskolát is.

A futballbíráskodást sajnos fel kellett adnom, mert vérnyomásproblémák jelentkeztek, és amíg azt nem kezeltettem nem sportolhattam. A munka mellett egyre többet kezdtem el foglalkozni a politikával egyre több rendezvényre jártam, majd azt vettem észre, hogy ezen rendezvények szervezője és tevékeny részese vagyok.

2002. októberétől külsős tagja vagyok az önkormányzat Közbiztonsági, Környezetvédelmi és Közterületi Bizottságának.

2005-től az önkormányzat megbízásából az önkormányzat által támogatott rendezvények koordinálási feladatait is ellátom.

2002 novemberében megismertem páromat, 2004-ben megszülettek iker lányaink Szabina és Dorina, 2006-ban pedig kisfiunk Szabolcs.

2006-tól Ferencváros önkormányzati képviselője voltam.

2010-ben az MSZP Ferencvárosi Szervezete elnökének választott a tagság.

Hidasi Gábor

Kapcsolat

Cím 1098, Budapest, Toronyház utca 3/b.
Telefonszám 1/348-0864
E-mail cím ferencvaros@mszp.hu