Hiszékeny Dezső


Tisztségek

Elnökségi tag - MSZP XIII. kerületi Szervezete
Országgyűlési képviselő - Frakció

Életrajz

1956-ban született, nős, két nagykorú gyermeke van. Egész felnőtt élete a XIII. kerülethez, Angyalföldhöz köti. Itt kezdett el dolgozni a hajógyárban, végzettsége szerinti, műszaki területen. A rendszerváltás óta sokrétű tapasztalatokat szerzett, dolgozott multinacionális cégnél, vezette saját, 30 főt foglalkoztató cégét és az utóbbi négy évben köztisztviselőként tevékenykedett. Az önkormányzati munkával az Államigazgatási Főiskola elvégzése óta foglalkozik. Jelenleg országgyűlési képviselő.

Hiszékeny Dezső

Kapcsolat

Cím 1139, Budapest, Tahi út 72.
Telefonszám 1/424-4187
E-mail cím hiszekeny.dezso@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Piacra le, szavazni el

Piacra le, szavazni el

Hiába osztogatták a Jobbik aktivistái az újságjukat, a XIII. kerületben szombat délelőtt is a baloldal volt hazai pályán. Gyurcsány Ferenc DK-elnök, Tóth József polgármester és Hiszékeny Dezső képviselőjelölt tíz méter átmérőjű támogatói tömegben állva várták Mesterházy Attilát a Lehel Csarnok előtti placcon.

2014-04-05 13:54 mszp.hu

A kormány egyre nyíltabban keresi az újnácik szövetségét

A kormány egyre nyíltabban keresi az újnácik szövetségét

A mai magyar kormány egyre nyíltabban keresi az újnácik és újnyilasok szövetségét - mondta Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje a főváros német megszállás alóli felszabadulás 69. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen szerdán Budapesten.

 

2014-02-12 17:33 MTI/mszp.hu
«12»