Horváth Tamás


Tisztségek

Alelnök - MSZP Bács-Kiskun Megyei Területi Szövetsége
Elnök - MSZP Kiskunfélegyházai Szervezete
Önkormányzat közbeszerzési bizottsági tag
Víziközmű társulás felügyelő bizottsági tag

Életrajz

Kiskunfélegyházán születtem 1972. szeptember 28.-án. Szülővárosomban élek párommal,  Karácsonyi Melindával aki pedagógusként dolgozik illetve gyermekeimmel Annával és Tamással.
Szakmát a csongrádi Bársony István Szakközép Iskolában kaptam mint hivatásos vadgazda. Agrármérnöki és vadgazdálkodási diplomámat a DATE ÁTFK hódmezővásárhelyi szakán szereztem.
Magánvállalkozóként  szőlőtermesztéssel foglalkozom illetve egy társas vállalkozás  tulajdonosaként telekommunikációs céget irányítok .
A politika iránti érdeklődésem családi eredetű, szüleim meghatározó szereplői voltak a település közéletének és a helyi MSZP szervezeti életében is aktív munkát végeztek. Pártbeli tagságom 2007-ben született, 2011-ben a városi alapszervezet alelnöke lettem illetve 2012-től a megyei területi szövetség egyik alelnökeként is dolgozom.

Horváth Tamás

Kapcsolat

Cím 6100 Kiskunfélegyháza, Gorkij u. 2.
Telefonszám 70/319-0818
E-mail cím tamas.horvath@mszp.hu
Weboldal Horváth Tamás weboldala

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Az MSZP kiáll a Kolon-tó mellett is!

Az MSZP kiáll a Kolon-tó mellett is!
Az Izsák melletti Kolon-tó egyedülálló élővilágának megőrzéséért állt ki kedden Eszik Bence, az MSZP Országos Választmányának elnökhelyettese, Molnár Zsolt pártigazgató, országgyűlési képviselő, és a párt Bács-Kiskun megyei aktivistái.
2020-08-19 22:20 mszp.hu

Béren kívüli juttatást a félegyházi kórház dolgozóinak

Béren kívüli juttatást a félegyházi kórház dolgozóinak
A félegyházi kórházban dolgozó orvosok, szakdolgozók és munkatársak életét beárnyékolta az a bizonytalanság, amely az egészségügyben dolgozók kormányzati béremelését kísérte. A létszámhiány és a fiatal orvos utánpótlás hiánya miatt a félegyháziak szakellátása egyre nehezebb.

Kiskunfélegyháziak az MSZP megyei elnökségében

Kiskunfélegyháziak az MSZP megyei elnökségében
Tisztújító taggyűlést tartott a Magyar Szocialista Párt Bács-kiskun megyei szervezete.
2016-05-25 15:35 mszp.hu

Ismét segítettek a bajban a megyei szocialisták

Ismét segítettek a bajban a megyei szocialisták

A Kisizsákon élő Tímea egyedül neveli kisfiát nehéz körülmények között, egy jóakarójuk kérte névtelenül, hogy segítsenek rajtuk. A kérésre azonnal segítségül siettek a Bács megyei szocialisták.

2012-11-16 15:53

Meddig lehet még fontosabb a "Nemzeti könyvtár" a nemzet napszámosainál?

Meddig lehet még fontosabb a

A második Orbán-kormány politikájának újabb és újabb csontvázai kerülnek elő a szekrényekből a 2013-as költségvetés kapcsán.

2012-10-28 14:59