Huszka Imre


Tisztségek

Életrajz

Végzettség:
fizika – testnevelés szakos tanár 1988,
Pénzügyi és számviteli Főiskola 1998, szak-közgazda pénzügy szak,
Budapesti Közgazdasági Egyetem 2004, érdekérvényesítő,
Budapesti Műszaki Egyetem 2012, szakpedagógus

Munkahely:
Kazinczy F. Ált. Isk. és A.M.I Debrecen, igazgató helyettes

Politikai előzmények:
1998-90 KISZ Debrecen Városi Szervezet városi titkár
1994-2003 MSZP tag.
1998-2000 MSZP Debrecen Városi Szervezet Választmány elnök
2000-2002 MSZP Debrecen Városi Szervezet elnök
2002-2003 MSZP Hajdú-Bihar Megyei Területi Szövetség alelnök
2003 az akkori megyei vezetés kizár a pártból
2011 MSZP tag

Közéleti szerep:
1994-2003 önkormányzati képviselő Debrecen
2005-2010 a Debreceni Vagyonkezelő Részvénytársaság igazgatóságának MSZP által delegált tagja

Huszka Imre

Kapcsolat

E-mail cím hajdu@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Nyílt levél Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár részére

Nyílt levél Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár részére
Az elmúlt napokban megdöbbenve olvastuk nyilatkozatát a hajléktalanokról. Ön szerint „ma Magyarországon nem kellene az utcán élni, hiszen az ország képes az ellátórendszerét fenntartani és képes mindenki lakhatását biztosítani, így azok élnek az utcán, akik ott akarnak élni.”
2016-11-08 14:34 mszp.hu

Cseppnyi emberség

Cseppnyi emberség
A több éves hagyománynak megfelelően az MSZP Debrecen városi Szervezete a hónap utolsó vasárnapján meleg étellel várta a nehéz sorsú embertársainkat.
2016-10-30 19:31 mszp.hu

Mészáros Lőrinc már Debrecenben is, avagy mennyi pénzt kaszál a FIDESZ az új főpályaudvaron?

Mészáros Lőrinc már Debrecenben is, avagy mennyi pénzt kaszál a FIDESZ az új főpályaudvaron?
A FIDESZ debreceni lakájmédiája már legalább két éve harsogja, hogy micsoda óriási beruházás indul a debreceni Nagyállomás helyén, egyenesen Főpályaudvarnak titulálva az építkezést. Ezzel szemben - információink szerint - a rideg valóság az, hogy az elmúlt két év legfontosabb feladata annak a konstrukciónak a kitalálása és annak a kivitelezőnek a megtalálása volt, amivel, és akivel a lehető legtöbb uniós pénzt lehet zsebre tenni.
2016-10-11 16:35 mszp.hu

Molnár Gyula: megvédjük az ország uniós tagságát

Molnár Gyula: megvédjük az ország uniós tagságát
2004-ben bevittük az országot az Európai Unióba, 2016-ben mi védjük meg Magyarországot, hogy ne lehessen kivezetni az unióból - mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke csütörtökön Debrecen főterén, a párt nőszervezetének Szeretettel a gyűlölet ellen című rendezvényén.
2016-09-29 15:36 MTI/mszp.hu

A magyar emberek több tiszteletet érdemelnek!

A magyar emberek több tiszteletet érdemelnek!
Pósán László, a Fidesz megmondóembere 2016. szeptember 19-ei sajtótájékoztatóján ismét a menekültekkel ijesztgette a Hajdú-Bihar megyében élőket. Pósán képviselő úr füllentéseivel már tele a padlás. Képviselő úr elég idős ahhoz, hogy tudhatná, a hazug embert - még ha fideszes országgyűlési képviselő is - hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Képviselő úr fejezze be az emberek riogatását, az uszítást. Próbáljon egyszer emberként - tudjuk nem könnyű lecke ez számára - és ne egy pénzéhes, hataloméhes, korrupt párt képviselőjeként megszólalni. A magyar emberek ennél sokkal több tiszteletet érdemelnek.
2016-09-20 10:39 mszp.hu

Kósa Lajos tegye világossá érintettségét a Mengyi-ügyben!

Kósa Lajos tegye világossá érintettségét a Mengyi-ügyben!
Gurmai Zita, az MSZP országos elnökségi tagja Debrecenben ételosztással egybekötött sajtótájékoztatóján a Voldemort-ügyről kiemelte: Mengyi Roland továbbra sem tisztázta, valóban ötmillió forint korrupciós pénz volt abban a nejlonszatyorban, amelyet a nyomozók szeme láttára vett át.
2016-08-21 14:50 mszp.hu

Tisztességből, emberségből elégtelen!

Tisztességből, emberségből elégtelen!
Az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) 2014 végén egy több mint 5 milliárdos projekt keretében 2,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Európai Uniótól, közel 3000 hátrányos helyzetű állástalan foglalkoztatására Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
2016-08-01 14:16 mszp.hu

Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?

Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?
Huszka Imre, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke és Madarasi István, az MSZP Debrecen városi elnöke 2016. július 27-én sajtótájékoztatót tartott Debrecenben a Fidesz iroda előtt, ,,Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?" címmel.
2016-07-28 11:43 mszp.hu

Több tiszteletet a magyar embereknek!

Több tiszteletet a magyar embereknek!
Pósán László, a Fidesz Hajdú-Bihar megyei ügyeletes nagyot- és semmitmondó embere kedden sajtótájékoztatót tartott. A nagy melegben valószínűleg napszúrást kapott képviselő úr, ezért felebaráti szeretetből javasoljuk sürgősen kezeltesse magát. Szerényen kérjük - a gyógykezelés után -, Pósán László az általa kedden elmondott, Habony által összelapátolt zagyvaságok helyett tájékoztassa a megye közvéleményét arról, hogy mit tettek a Fidesz megyei országgyűlési képviselői a Quaestor-károsultak, az ESZOSZ által átvert, kisemmizett emberek érdekében? Örömmel vennénk, ha arra is válaszolna képviselő úr, kezdeményezi-e a Fidesz nevében, hogy párttársa, Tasó László hozza nyilvánosságra felesége vagyonnyilatkozatait is, adjon számot a választóinak a vagyonosodásáról, a tényleges vagyoni helyzetéről.
2016-07-13 13:20 mszp.hu

Létezik egy másik Magyarország is - Lesz valódi népszavazás!

Létezik egy másik Magyarország is - Lesz valódi népszavazás!
Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese „Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének a tilalmáról?” címmel népszavazást kezdeményezett az állami tulajdonban levő földek védelmére. A mai napon Gőgös Zoltán, a törvényben előírtnál több, mintegy 240 000 aláírást adott le a Nemzeti Választási Irodán. Így várhatóan sikeres lesz a népszavazási kezdeményezés, meglesz a népszavazás kiírásához szükséges 200 ezer érvényes aláírás. Minden valószínűség szerint az év végén a magyar emberek ítéletet mondhatnak a Fidesz korrupt rendszeréről, megakadályozhatják a magyar föld szétlopását.
2016-06-28 14:20 mszp.hu