Huszka Imre


Tisztségek

Életrajz

Végzettség:
fizika – testnevelés szakos tanár 1988,
Pénzügyi és számviteli Főiskola 1998, szak-közgazda pénzügy szak,
Budapesti Közgazdasági Egyetem 2004, érdekérvényesítő,
Budapesti Műszaki Egyetem 2012, szakpedagógus

Munkahely:
Kazinczy F. Ált. Isk. és A.M.I Debrecen, igazgató helyettes

Politikai előzmények:
1998-90 KISZ Debrecen Városi Szervezet városi titkár
1994-2003 MSZP tag.
1998-2000 MSZP Debrecen Városi Szervezet Választmány elnök
2000-2002 MSZP Debrecen Városi Szervezet elnök
2002-2003 MSZP Hajdú-Bihar Megyei Területi Szövetség alelnök
2003 az akkori megyei vezetés kizár a pártból
2011 MSZP tag

Közéleti szerep:
1994-2003 önkormányzati képviselő Debrecen
2005-2010 a Debreceni Vagyonkezelő Részvénytársaság igazgatóságának MSZP által delegált tagja

Huszka Imre

Kapcsolat

E-mail cím hajdu@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Megvédjük a magyar földet a spekulánsoktól!

Megvédjük a magyar földet a spekulánsoktól!
Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese 2016. május 26-án a reggeli órákban együtt gyűjtötte a támogató aláírásokat a lopásgátló népszavazáshoz az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3. sz. választókerületi szervezeté-nek aktivistáival Debrecenben, a Nagypiac előtt. Az aláírásgyűjtés után ,,Népszavazással megvédjük a magyar földet a spekulánsoktól" címmel sajtótájékoztatót tartott.
2016-05-26 11:38 mszp.hu

Az MSZP Debrecen városi szervezete, illetve az MSZP megyei országgyűlési képviselői választókerületi szervezetei megtartották a tisztújító összevont taggyűléseiket.

Az MSZP Debrecen városi szervezete, illetve az MSZP megyei országgyűlési képviselői választókerületi szervezetei megtartották a tisztújító összevont taggyűléseiket.
A megválasztott tisztségviselők:
2016-05-25 15:44 mszp.hu

Debrecen kérje iskolái fenntartását!

Debrecen kérje iskolái fenntartását!
Madarasi István az MSZP Debrecen városi önkormányzati képviselőjének előterjesztése a város május 26-án esedékes közgyűlésének 34. napirendi pontjaként szerepel. Az előterjesztés arról szól, hogy a közgyűlés nyilvánítsa ki, hogy kéri iskoláinak fenntartói jogát.
2016-05-25 15:36 mszp.hu

Csókos szövetkezet - nyomorgó munkavállalók

Csókos szövetkezet - nyomorgó munkavállalók
Veres János, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei-, és Huszka Imre, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke, 2016.május 18-án, Nyíregyházán, a NAV székháza előtt " Csókos szövetkezet--nyomorgó munkavállalók; ki szolgáltat igazságot az ESZOSZ károsultaknak?" címmel sajtótájékoztatót tartott.
2016-05-18 15:54 mszp.hu

Tiltakozás a megalázó nyugdíjemelés ellen

Tiltakozás a megalázó nyugdíjemelés ellen
A megalázó nyugdíjemelés elleni tiltakozásul május 8-án, délelőtt az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3. sz. választókerület szocialistáinak szervezésében, villámcsődületet tartottunk "Orbánnak üzeni anyósom" címmel Debrecenben.
2016-05-08 13:22 mszp.hu

Kézfogással a gyűlölet ellen!

Kézfogással a gyűlölet ellen!
Csütörtökön, akkor még ismeretlen elkövetők náci jelképet festettek a Debreceni Nagytemplom falára.A Hajdú-Bihar megyei szocialisták aznap este közleményben ítélték el a Nagytemplom megszentségtelenítését.Hangsúlyozták, a szocialisták elítélnek minden olyan tettet, amely alkalmas a gyűlöletkeltésre, amely sérti a vallásos, hívő embereket és egy olyan korszakot idéz fel, amelyben ártatlan emberek millióit pusztították el a templom falára festett jelképet viselők.
2016-04-23 20:25 mszp.hu

Az MSZP elítél minden olyan tettet, amely alkalmas a gyűlöletkeltésre

Az MSZP elítél minden olyan tettet, amely alkalmas a gyűlöletkeltésre
A Magyar Szocialista Párt Hajdú-Bihar megyei és Debrecen városi szervezete megdöbbenéssel értesült arról, hogy ismeretlen elkövető/k/ náci jelképet festettek a Debreceni Nagytemplom falára. A szocialisták elítélnek minden olyan tettet, amely alkalmas a gyűlöletkeltésre, amely sérti a vallásos, hívő embereket és egy olyan korszakot idéz fel, amelyben ártatlan emberek millióit pusztították el a templom falára festett jelképet viselők. A Nagytemplom megszentségtelenítése durva, alattomos támadás minden jóérzésű debreceni lakos ellen, hittől, felekezettől függetlenül. Egyetértünk Papp László polgármester úrral abban, nem tűrhetjük, hogy a fasizmus jelképeivel bárki is megmételyezze Debrecen városának békés légkörét.Elvárjuk, hogy az illetékes hatóságok tegyék a dolgukat, s az aljas tett ne maradjon büntetlenül.
2016-04-21 23:32 mszp.hu

Nem engedjük, hogy a kormány visszaállítsa a vasárnapi zárva tartást

Nem engedjük, hogy a kormány visszaállítsa a vasárnapi zárva tartást
Lukács Zoltán az MSZP alelnöke, országgyűlési képviselő és Madarasi István a MSZP Deb-recen városi önkormányzati képviselője 2016. április 19-én "Lopásgátló népszavazásról, avagy a népnek joga van elkergetni az alkalmatlan kormányt" címmel sajtótájékoztatót tartott Debrecenben a Fórum előtt. A szocialista párt alelnöke elmondta, az MSZP nem hagyja, hogy a Fidesz bosszúból 50 szá-zalékra csökkentse a 100 százalékos vasárnapi bérpótlékot és azt sem engedi, hogy a kormány bármikor visszaállítsa a vasárnapi zárva tartást!
2016-04-19 15:28 mszp.hu

Az út szélén hagyott milliók

Az út szélén hagyott milliók
Gurmai Zita, az MSZP országos elnökségének tagja, az MSZP Nőtagozatának elnöke és Tóthné Gábor Ildikó, Hajdú-Bihar megyei ESZOSZ károsult, 2016. április 08-án "Az út szélén hagyott milliók" avagy a Fidesz szerint mindenki annyit ér, amennyije van? címmel sajtótájékoztatót tartott Debrecenben.
2016-04-08 15:37 mszp.hu

Lopásgátló népszavazás

Lopásgátló népszavazás
Az MSZP elnökhelyettese elmondta, a Fidesz fél a néptől ezért gátolja minden eszközzel, hogy a magyar emberek népszavazáson mondhassanak véleményt az Orbán-Habony rezsimről. Most azonban itt a lehetőség! Gőgös Zoltán és Kész Zoltán kezdeményezésére két kérdésben, a magyar föld szétlopása és az állami vállalatokból pofátlan fizetésekkel, a közpénzeket kitalicskázók elleni ügyekkel esélyt kapunk véleményünk kimondására. Mindkét kérdés a rendszer lényegéről a lopásról szól, így a referendumot egyben az Orbán-Habony rezsim elleni népszavazásnak tekintjük. Most 200 ezer érvényes aláírást kell összegyűjtenünk, hogy aztán ősszel milliók járulhassanak az urnák elé és voksukkal döntsenek a Fidesz-kormányról.
2016-04-04 16:23 mszp.hu