Huszka Imre


Tisztségek

Életrajz

Végzettség:
fizika – testnevelés szakos tanár 1988,
Pénzügyi és számviteli Főiskola 1998, szak-közgazda pénzügy szak,
Budapesti Közgazdasági Egyetem 2004, érdekérvényesítő,
Budapesti Műszaki Egyetem 2012, szakpedagógus

Munkahely:
Kazinczy F. Ált. Isk. és A.M.I Debrecen, igazgató helyettes

Politikai előzmények:
1998-90 KISZ Debrecen Városi Szervezet városi titkár
1994-2003 MSZP tag.
1998-2000 MSZP Debrecen Városi Szervezet Választmány elnök
2000-2002 MSZP Debrecen Városi Szervezet elnök
2002-2003 MSZP Hajdú-Bihar Megyei Területi Szövetség alelnök
2003 az akkori megyei vezetés kizár a pártból
2011 MSZP tag

Közéleti szerep:
1994-2003 önkormányzati képviselő Debrecen
2005-2010 a Debreceni Vagyonkezelő Részvénytársaság igazgatóságának MSZP által delegált tagja

Huszka Imre

Kapcsolat

E-mail cím hajdu@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Számtanlecke a hajdú-bihari - Nemzeti Pedagógus Kar elnökének

Számtanlecke a hajdú-bihari - Nemzeti Pedagógus Kar elnökének
Debrecen – Csodálkozással fogadja a Nemzeti Pedagógus Kar Hajdú-Bihar Megyei Szervezete, pártkatona elnökének nyilatkozatát az MSZP Hajdú-Bihar Megyei Területi Szövetsége.
2016-04-01 15:57 mszp.hu

Átfestett cégtábla változatlan céllal

Átfestett cégtábla változatlan céllal
Rétvári Bence és Palkovics László államtitkár révén hírt kaptunk a KLIK megszüntetési tervéről, amely hamarosan, akár már a nyáron bekövetkezhet. Az elképzelés szerint az állami fenntartás lényegében fennmarad ugyan, de az iskolákhoz közelebb álló körzetek új szervezetei vennék át a KLIK irányító, döntéshozó szerepét. Utaltak arra is, hogy az igazgatók bizonyos gazdálkodási és munkáltatói jogokat kaphatnak, és egyetértenek a terhelés és tananyag csökkentésének elveivel. Még nincs szó arról, hogy a hit- és erkölcstan óraszáma például ne legyen több az informatikáénál. A kerekasztallal egyeztetett javaslatok egyes elemei azonban már szeptembertől, továbbiak pedig 2017-től léphetnének életbe.
2016-03-24 11:53 mszp.hu

Már a DIM-et is átszervezik, avagy csókosoké lesz a portaszolgálat és a takarítás a debreceni intézményekben is?

Már a DIM-et is átszervezik, avagy csókosoké lesz a portaszolgálat és a takarítás a debreceni intézményekben is?
A Fidesz 18 éve uralja Debrecent. Talán nem véletlen, hogy a városban sokan korrupciót gyanítanak egyes közbeszerzési pályázatok, átszervezések eredményeit megismerve, az ismétlődő győztesek kételyeket fogalmaznak meg az itt élők körében. Biztosan csak a véletlen műve lehet, ha a város lakói a Mr. 20 százalékot hallják, szinte kivétel nélkül ugyanarra a személyre gondolnak. A Magyar Szocialista Párt megyei szervezete választ vár a debreceni városvezetéstől, személyesen Papp László polgármester úrtól kérdéseire.
2016-03-17 16:12 mszp.hu

Figyelmetlenség vagy figyelemelterelési trükk a földárverési hirdetmény Debrecenben?

Figyelmetlenség vagy figyelemelterelési trükk  a földárverési hirdetmény Debrecenben?
A 9 hektár 7735 négyzetméteres, 33 millió 350 ezer forint kikiáltási árral meghirdetett, 312,9 aranykorona értékű szántó az interneten, továbbá a kamara Debrecen, Böszörményi út 146. számú épületének hirdetőtábláján is szerepel az árverésre kijelölt földterületek között. Ez azért meglepő, mert a 0491/1 helyrajzi számú terület megtalálható a 1191/2015 (III. 30.) számú kormányhatározatban felsorolt fejlesztésre kijelöltek között is, ami miatt nem lehetne árverésre bocsátani. A kormányhatározat a Magyar Közlöny 2015/43. száma 4298. oldalán jelent meg, mindenki számára hozzáférhető. Más kérdés, hogy a kormányhatározat helyrajzi számai között elég nehéz eligazodni, hiszen a sorban szereplő helyrajzi számok között az adott helyrajzi szám nem a nagyság szerinti helyen szerepel.
2016-03-02 19:55 mszp.hu

Megint hazudik Pósán László?!

Megint hazudik Pósán László?!
Pósán László a FIDESZ parlamenti képviselője ismét a közvéleményt felkavaró kijelentéseket tett, amelyek hazug tartalmuk mellett kifejezetten sértik a pedagógusokat.
2016-02-16 15:39 mszp.hu

Fejcserét Debrecenben is, avagy hová lett Debrecen mint iskolaváros?

Fejcserét Debrecenben is, avagy hová lett Debrecen mint iskolaváros?
A mai napon reggel nyolckor kezdődött Budapesten a Nemzeti Köznevelési Kerekasztal, amely nem tarthatott sokáig, hiszen 10 órától már a parlament Kulturális Bizottsága ülésezett, amely az oktatással is foglalkozott. Ugyancsak a mai napon rendezték Debrecenben a Szakképzési Centrum első félévi tanácskozását, amelyre a városi szakképző iskolák nevelőtestületeit várták. Hirtelen elég sokat konzultálnak azokkal, akiknek a véleményére korábban az oktatásirányítás semmilyen formában nem volt kíváncsi. A pedagógusok múlt heti demonstrációinak hatására sorra hívnak össze tanácsokozásokat, bizottságokat, miközben előre deklarálják: tárgyalni ugyan kell, de rendszerszintű változtatásról, a korábbi elemek visszaállításáról nem lehet szó. De akkor miről folyhat a tárgyalás? Csak a működési zavarok enyhítéséről, toldozás-foldozásról. Valójában a tiltakozások szétbeszélése, megosztása, leszalámizása lehet a cél.
2016-02-09 17:41 mszp.hu

Változás szükséges Debrecenben is, avagy el a kezekkel a közoktatástól!

Változás szükséges Debrecenben is, avagy el a kezekkel a közoktatástól!
Már több mint 11 000 aláírója van a Miskolci Herman Ottó Gimnázium nyílt levelének. Közöttük debreceni iskolák pedagógusai is szép számmal.
2016-01-19 16:25 mszp.hu

„Könnyebb egy hölgy szoknyája mögé rejteni a fideszes korrupciót?”

„Könnyebb egy hölgy szoknyája mögé rejteni a fideszes korrupciót?”
,,Képviselő úr, ha férfi, akkor legyen férfi! avagy könnyebb egy hölgy szoknyája mögé rejteni a fideszes korrupciót?” címmel ma délelőtt Huszka Imre az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke és Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott Debrecenben a FIDESZ-székház előtt.
2015-12-04 14:39 mszp.hu

Az átvert emberek többségének már a napi kenyérre sincs pénzük

Az átvert emberek többségének már a napi kenyérre sincs pénzük

Kedd délután Huszka Imre, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke sajtótájékoztatót tartott az ESZOSZ-botrány legújabb fejleményeiről.

2015-09-01 19:50 mszp.hu

Feljelentés az ESZOSZ-ügyben

Feljelentés az ESZOSZ-ügyben

A kisemmizett embereket kárpótolják és segítsék, hogy az önhibájukon kívül családjukat eltartani képtelen emberek azonnali, állami segítségnyújtásban részesüljenek!

2015-08-05 14:46 mszp.hu