Iványi Tibor


Tisztségek

Elnökségi tag - MSZP I. Kerületi Szervezete

Életrajz

58 éves tanár vagyok. Kötődöm a kerülethez; az általános iskolát a Táncsics utcában, a gimnáziumot a Toldy Gimnáziumban végeztem. Tanári diplomát az ELTE TTK matematika fizika szakán kaptam, 34 éve itt tanítok ebben a kerületben, most a Petőfi Gimnáziumban.
Ebben a kerületben neveltük fel öt gyermekünket, a kerületben tanító feleségemmel. Rendszeresen találkozik a hét unokával bővült család Krisztina városi otthonunkban.
Három évtizedes munkám elismerései közül háromra vagyok a legbüszkébb; a fizika tanárként elért demonstrációs eszközök országos versenyének első helyezésére, a Petőfi Gimnázium ?Pro Scola? díjára, és a Virág Benedek díjra. A díjakhoz munkatársaim javaslata, képviselőtársaim titkos szavazata juttatott.
Alapító tagja vagyok a Magyar Szocialista Pártnak. Tagja, tisztségviselője a pedagógus szakszervezetnek. 2000.-ben megválasztottak az MSZP első kerületi elnökének. 1994.-ben lettem az önkormányzati képviselő. Az önkormányzatban 1994-98 között az oktatással, és a szociális problémákkal, 1998-tól a városfejlesztéssel és a környezetvédelemmel is foglalkozom.
Célom változatlan; a kerületi oktatás intézményeinek működési biztosságát elősegíteni. Célom, az "iskolakerület" cím megőrzése. Folyamatosan szorgalmazom a tanulók, a kollégák minőségi munkájának elismerését és megbecsülését. Vágyam, a tanári hivatás elérje, hogy a különóraadás, a másodállás kényszere ismeretlen fogalom legyen.

Iványi Tibor

Kapcsolat

Cím 1013 Budapest Pauler utca 21,
Telefonszám 20/320-5104
E-mail cím bp01@mszp.hu