Jeszenszki András


Tisztségek

Életrajz

41 éves, nős, tősgyökeres nyíregyházi vagyok. A Miskolci Egyetemen szereztem magyar szakos középiskolai tanári képesítést. Diplomám megszerzése óta tanítok, jelenleg a nyíregyházi Művészeti Szakközépiskolában. Feleségem biológia-kémia-informatika szakos pedagógus.

Szabadidőmben sokat olvasok, túrázom, moziba járok. Rendszeresen járom a várost, ismerem a Hímes minden részét. Apai nagyszüleim is itt élték le életük legjelentősebb részét, szüleimmel mi is ide költöztünk. Mára "tősgyökeres" hímesi lettem. Itt élni, és az itt élőkért minél többet tenni: ez a szándékom. Vágyam, hogy választókerületünk megtartsa dinamikus fejlődését, és szűkebb környezetünk valóban otthont jelentsen mindenki számára.

Jeszenszki András

Kapcsolat

Telefonszám 20/358-2921
E-mail cím nyiregyhaza@mszp.hu
Facebook Facebook

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Orbán bábjai vidéken is kerülik a vitát

Orbán bábjai vidéken is kerülik a vitát
Elfutott a kormány az összefogás politikusaitól, győzelmi helyzetben a szövetség jelöltjei - tartott sajtótájékoztatót csütörtökön, Budapesten az MSZP frakcióvezető- helyettese, Harangozó Tamás valamint Jeszenszki András, Márton Roland és Radócz Zoltán Nyíregyháza, Székesfehérvár és Szolnok ellenzéki polgármesterjelöltjei.
2019-10-03 15:40 mszp.hu

A fiatalok jövője Magyarország jövője!

A fiatalok jövője Magyarország jövője!

Az elmúlt 5 év kormányzati ámokfutásnak a fiatalok csak az elszenvedői voltak. Az ifjúság érdekei nem voltak semmilyen befolyással a politikai döntésekre, az oktatási rendszer finanszírozása évről-évre csökken, amely tovább növeli a kiszolgáltatottságot és tervezhetetlenné teszi az oktatást és ezzel együtt az ifjúság jövőjét is – kezdte a sajtótájékoztató Jeszenszki András az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei választmányának elnöke.

2015-08-19 16:00 mszp.hu

Magukra hagyott önkormányzatok és rászorultak!

Magukra hagyott önkormányzatok és rászorultak!

Nyíregyháza város költségvetése kényszerpályán van. Közel 10 milliárd forinttal kevesebb a főösszege a tavalyihoz képest, amely egyértelmű következménye a fideszes kormányzat őrült módon végrehajtott centralizációjának. A megyei önkormányzatok után, a helyi önkormányzatok kiüresítése zajlik. Ráadásul a fideszes kormányzat magára is hagyta az önkormányzatokat azzal, hogy kivonult a szociális segélyezések rendszeréből.

2015-02-26 16:01 mszp.hu

Ez a költségvetés az önkormányzatiság folyamatos kiüresítését leplezi!

Ez a költségvetés az önkormányzatiság folyamatos kiüresítését leplezi!

Nyíregyháza város költségvetése kényszerpályán van – jelentette ki Jeszenszki András az MSZP Nyíregyházi Szervezetének városi alelnöke, frakcióvezető-helyettese. Közel 10 milliárddal kevesebb a főösszege a tavalyihoz képest, amely egyértelmű következménye a fideszes kormányzat őrült módon végrehajtott centralizációjának. A megyei önkormányzatok után a helyi önkormányzatok kiüresítése zajlik, s lassan már csak arról dönthetünk, hogy hol szedjük össze a szemetet a városban. Jelzi mindezt, hogy városfejlesztési kiadásaink harmadára, azaz a tavalyi 17-ről 6 milliárd forintra csökkennek.

2015-02-18 15:32 mszp.hu

„Az éhezés ellen...” – ajándékozás és ételosztás Nyíregyházán

„Az éhezés ellen...” – ajándékozás és ételosztás Nyíregyházán

„Üres fejjel lehet élni, de üres gyomorral nem!” – jelentette ki Halmi József Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnök az MSZP szombat délelőtti sajtótájékoztatóján Nyíregyházán, ahol amellett, hogy az éhezés ellen kampányoltak, 600 adag meleg ételt osztottak ki és 250 cipősdoboznyi ajándékkal is kedveskedtek a rászorulóknak. 

2014-12-22 10:08 mszp.hu

Tisztújítás a megyében

Tisztújítás a megyében

A Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Küldöttgyűlésen is lezajlott a tisztújítás. Az alulról felmenő rendszerű tisztújítás keretében megyei elnökként választották meg dr. Veres Jánost, megyei alelnökök lettek, dr. Legény Zsolt, Csabai Lászlóné és Halmi József.

2014-06-28 09:42 mszp.hu

Esély a változásra

Esély a változásra

Sokan voltak a Nyíregyházi Főiskolán kedden. Mivel a kormányváltó gyűlés résztvevőit saját bevallásuk szerint sem elsősorban az egyébként színvonalas kultúrprogram vonzotta, kijelenthető, hogy Nyíregyházán sem esélytelen a baloldal április 6-án.

2014-03-25 23:50 mszp.hu

Lábbal tiporja a kormány a szociális biztonságot

Lábbal tiporja a kormány a szociális biztonságot

„A szociológusok között a legjobb politikus, a politikusok között a legjobb szociológus.” – így mutatta be hétfőn Nyíregyházán Jeszenszki András, a baloldali összefogás képviselőjelöltje Korózs Lajost, az MSZP országos elnökségi tagját a sajtó képviselőinek.

2014-02-24 19:46 mszp.hu

’Szövetségben a kormányváltásért’

’Szövetségben a kormányváltásért’

A demokratikus ellenzéki összefogás képviselői közösen tartottak sajtótájékoztatót pénteken Nyíregyházán. A múlt szombati országos eseményeket követően helyben is bemutatták az összefogást a Nyíregyháza 1. sz. választókerület szintjén.

2014-02-01 12:33 mszp.hu

Gyorsítja a választási felkészülést az MSZP és az Együtt-PM

Gyorsítja a választási felkészülést az MSZP és az Együtt-PM

Gyorsítja a jövő évi választásokra történő felkészülést az MSZP és Együtt-PM - közölte Mesterházy Attila csütörtökön Nyírbátorban, ahol Bajnai Gordonnal közösen tartott sajtótájékoztatón mutatta be a két párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jelöltjeit.

2013-11-21 21:50 MTI/mszp.hu
«12»