Jeszenszki András

Tisztségek

Életrajz

41 éves, nős, tősgyökeres nyíregyházi vagyok. A Miskolci Egyetemen szereztem magyar szakos középiskolai tanári képesítést. Diplomám megszerzése óta tanítok, jelenleg a nyíregyházi Művészeti Szakközépiskolában. Feleségem biológia-kémia-informatika szakos pedagógus.

Szabadidőmben sokat olvasok, túrázom, moziba járok. Rendszeresen járom a várost, ismerem a Hímes minden részét. Apai nagyszüleim is itt élték le életük legjelentősebb részét, szüleimmel mi is ide költöztünk. Mára "tősgyökeres" hímesi lettem. Itt élni, és az itt élőkért minél többet tenni: ez a szándékom. Vágyam, hogy választókerületünk megtartsa dinamikus fejlődését, és szűkebb környezetünk valóban otthont jelentsen mindenki számára.

Jeszenszki András

Telefonszám 20/358-2921