Kelemen László


Tisztségek

Elnökségi tag - MSZP Ferencvárosi Szervezete

Életrajz

Kelemen László vagyok. 1992 november 30.-án születtem Budapesten. Általános iskolai tanulmányaimat a József Attila Általános és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben folytattam.

Később, középiskolai tanulmányaimat a Raoul Wallenberg Humán Szakképzőben
folytattam, ahol korábban diáktársaim a diákönkormányzat elnökévé választottak.
2016 szeptemberében kezdem meg tanulmányaimat az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Szociológiai alapképzésén.

2008 volt az az év, amikor úgy éreztem, hogy ha valamikor, hát most van szüksége a
magyar baloldalnak a támogatásra és a kiállásra a demokratikus értékek mellett. Így nem is volt kérdéses számomra, hogy csatlakozzam-e a Magyar Szocialista Párt társult ifjúsági szervezetéhez, a Societashoz, amit 2008 decemberében meg is tettem. Az MSZP ferencvárosi szervezetének 2009 novemberében lettem tagja.

Értékrendem alapján baloldali vagyok, szociáldemokrata. Fontos számomra az elesettek képviselete a társadalom kirekesztettjeiért való kiállás. Tehát számomra nem is lehet kérdéses, hogy melyik párt munkáját kívánom segíteni, melyik politikai közösség aktív tagja akarok lenni. Vasutas család gyermekeként tudom, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a bérből és fizetésből élő embereknek. Hiszem, hogy a nagy társadalmi problémákra egyedül a baloldal képes valódi válaszokkal szolgálni.

 

Ma a politikában a pártok többsége nem a valóságról beszél. Sajnos működik a bűnbakképzés és az, hogy a deprimált csoportokat hibáztassák a gazdasági sikertelenségekért. Amikor 4 millió ember él létminimum alatt nem hiszem, hogy azokkal a kreált problémákkal kellene foglalkozni, amelyeket a jelenlegi kormány oly vehemenciával képvisel, mintha valóságos jelentőséggel bírnának. Beszéljünk a valóságról, a valódi Magyarország valódi problémáiról. Én ebben hiszek, e-szerint politizálok.

„A félelem nélküli élet helyett az emberek lassan élelem nélkül félnek”

Kelemen László

Kapcsolat

Cím 1098, Budapest, Toronyház utca 3/b.
Telefonszám 1/348-0864
E-mail cím kelemen.laszlo@mszp.hu
Facebook Facebook

 


Kapcsolódó cikkek, videók

30 ezerrel kevesebb esély, 30 ezerrel kevesebb lehetőség és 30 ezerrel kevesebb megvalósult álom

30 ezerrel kevesebb esély, 30 ezerrel kevesebb lehetőség és 30 ezerrel kevesebb megvalósult álom
A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom szerint, a 2010-es kormányváltás egyértelmű vesztese a generációnk, a fiatalok. Világosan látszik ez, ha az oktatás mai helyzetére, az évről évre növekvő kivándorlásra vagy csak pusztán arra a tényre gondolunk, hogy 0 Forinttal emelkedtek a hallgatói ösztöndíjak a Fidesz kormány hét éve alatt. Alig van olyan mutató, mely ne azt jelezné, hogy romlottak a fiatalok lehetőségei Orbán regnálása alatt.
2017-07-27 07:50 mszp.hu

Megemlékezés a Campuson

Megemlékezés a Campuson
Az MSZP és a Societas közösen emlékezett meg a Campus Fesztiválon. 6 éve egy szélsőjobboldali terrorista Utoya szigetén táborozó baloldali egyetemistákat és középiskolásokat gyilkolt le.
2017-07-22 17:45 Societas Facebook