Kiss Zsolt


Tisztségek

Alpolgármester Vác

Életrajz

Kiss Zsolt vagyok, nős, egy 6 éves kislány édesapja. A budapesti Vági István Építőipari Technikumban érettségiztem, majd a Szent István Egyetem Humánerőforrás Menedzser szakán végeztem. Tíz év létesítménygazdálkodási és üzemeltetés vezetői tevékenység után jelenleg az Országgyűlés Hivatalában parlamenti titkárként dolgozom. Életem alakításában gyermekkoromtól kezdve meghatározó szerepet játszik a sport, az ifjúságpolitika és a környezetvédelem. A közélet mindig is vonzott, a politikát édesapám ismertette meg velem, aki több cikluson át volt Vác város önkormányzati képviselője. 2006-ban engem is önkormányzati képviselőnek választottak, és elnöke lehettem a város Gazdasági és Városüzemeltetési Bizottságának. 2010-ben munkám elismeréseként ismét önkormányzati képviselővé és Pest Megye Közgyűlésének tagjává választottak. Jelenleg a Gazdasági Bizottság mellet az Ifjúsági és Sportbizottságban dolgozom, a megyei önkormányzatban pedig az Értéktár Bizottságnak vagyok a tagja. Sokat tanultam, tapasztaltam az elmúlt időszakban. Felkészülten várom az új feladatokat, képviselni, és szolgálni szeretném a térségben élő embereket. Én konfliktus megoldó és nem kereső embernek tartom magam. Ahhoz, hogy az ember megfelelő érdekérvényesítő képességgel rendelkezzen, nem lehet elutasító a másik féllel. Ezért a politikai életben is a különböző oldalak közötti kompromisszumokat keresem és higgyék el, sokkal több van belőlük, mint azt bárki gondolná. A párbeszéd mindenekfelett! Én ebben hiszek, valamint a személyes találkozások, a nyitottság, az őszinteség és a partnerség erejében. Ahhoz, hogy az ígéretek megvalósuljanak, mindig több ember együttes akaratára és munkájára van szükség. Megválasztásom esetén az Önök igényeinek megvalósításáért igyekszem majd dolgozni. Azért, hogy legyen az ötletek mögött támogatottság és megfelelő végrehajtó szervezet.

Kiss Zsolt

Kapcsolat

Telefonszám 27/510-035
E-mail cím kiss.zsolt@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Eltűnhet a világ egyetlen Hóman útja

Eltűnhet a világ egyetlen Hóman útja
Rövid időn belül eltűnik Vác térképéről a Hóman Bálint út, miután csütörtöki ülésén a városi képviselő-testület elfogadta az ellenzéki pártok (MSZP, DK, Együtt) és a helyi civilek képviselőinek közös javaslatát a Hóman Bálint út átnevezéséről.
2016-07-14 14:31 mszp.hu

Vácott a Fidesz is leszavazta a bevándorlási kvóta elleni nyilatkozatot

Vácott a Fidesz is leszavazta a bevándorlási kvóta elleni nyilatkozatot
Orbán Viktor brüsszeli veresége és meghátrálása egyáltalán nem véletlen: a kormánypártokon belüli káoszt és zavartságot világosan jelzi, hogy a Fidesz váci önkormányzati képviselői már csütörtökön elutasították, hogy a várost irányító testület megtárgyalja a bevándorlási kvóta elleni politikai nyilatkozatot.
2016-02-21 12:50 mszp.hu

Autójukat hátrahagyva menekültek a váci plakátok gyáva átragasztói

Autójukat hátrahagyva menekültek a váci plakátok gyáva átragasztói

A választás a demokrácia ünnepe, de a Fidesznek Vácott is sikerült kriminalizálnia ezt a napot. A kormányváltók helyi aktivistái április 6-án éjjel 0.30-kor arra lettek figyelmesek, hogy ismeretlenek egy autóból kiszállva egymás után ragasztják le fehér lappal Kiss Zsolt, a kormányváltók helyi jelöltjének jogszerűen kihelyezett plakátjait. Amikor a kihívott rendőrök felelősségre akarták vonni az elkövetőket, azok először el akartak menekülni, majd miután ez nem sikerült, az autójukat és egy mobiltelefont hátrahagyva elfutottak.

2014-04-06 10:32 mszp.hu

Vácott a változásért

Vácott a változásért

Egyszerű szlogent választott magának Kiss Zsolt, a váci központú választókerület kormányváltó jelöltje: a változás a tét.

2014-04-04 17:55 mszp.hu

’Ne féltsen engem Orbán Viktor’

’Ne féltsen engem Orbán Viktor’

Országjárásának érdi állomásán is telt ház előtt beszélt Mesterházy Attila, aki a gyáva Orbán Viktor mellett a Fidesz-kormány legújabb lenyúlási kísérletéről, a nemzeti italboltok bevezetésének tervéről is beszélt.

2014-03-19 23:42 mszp.hu

A Szabad Sajtó Napja!

A Szabad Sajtó Napja!

Március 15-én nem csak az 1848-as szabadságharcra emlékezünk, hanem a szabad sajtó napjára is.

2014-03-14 15:21 mszp.hu