Kücsön Sándor


Tisztségek

Elnök - MSZP Dunaharaszti Helyi Szervezet
Önkormányzati képviselő (Dunaharaszti)

Életrajz

1960-ban születtem. 1980 óta élek Dunaharasztin.

Elvégeztem a Számviteli Főiskolát, majd a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán szereztem közgazdász diplomát.

1994-1998 között országgyűlési képviselő voltam. 1998 óta a könyvelő, gazdasági, gazdálkodási tanácsadó irodánkban dolgozom. Gyakorlati szakmai munka mellett egy szakképző intézetben könyvvitelt és más gazdasági tantárgyakat tanítottam. 2005 óta állami szakmai vizsgaelnök vagyok.

A szakmai tevékenységen túl vállalkozásunk bevonásával részt vettem a Pest megyei Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány létrehozásában, amely a kisvállalkozások támogatásában vállal szerepet. Alapító tagja vagyok az 1992-ben újjáalakult Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalmának és vezetője a Dunaharaszti Gyermekbarát szervezetnek, amely 2006-ban megszervezte a TELE TÁSKA akciót, és két nyugdíjas egyesület közreműködésével sikeresen működteti a Kakaóklubot. A Petőfi Ligetért Baráti Kör találkozói a helyi kérdések megvitatása mellett kellemes társaságot is jelentenek számomra.

2006-ban Dunaharaszti 10. választókerület egyéni önkormányzati képviselőjévé választottak.

A Képviselő-testület tagjaként a Pénzügyi Bizottság elnöki feladatait látom el, és tagja vagyok az Oktatási Bizottságnak.

Kücsön Sándor