Nagy Anikó


Tisztségek

elnökségi tag - MSZP Ferencvárosi Szervezete

Életrajz

1968. március 13-án születtem Budapesten. Születésem óta a XVIII. kerületben élek Pestszentlőrincen. Érettségi után a Fővárosi Faipari és Kiállítást Kivitelező Vállaltnál dolgoztam, majd munka mellett anyaggazdász és cukrász végzettséget is szereztem.
Mindig is szociáldemokratának vallottam magam, ezért 1989-ben alapító tagja lettem az MSZP-nek, mivel – a hibái ellenére is - szerintem a Szocialista Párt Magyarország legdemokratikusabban működő pártja.

1990. július 1-től az MSZP Ferencvárosi Szervezetét is választottam munkahelyemül. Azóta is ellátom az irodavezetői teendőket. 1990-ben megválasztottak a kerületi elnökség tagjának, majd 2002-ben és 2010-ben ügyvezető alelnöknek, mely pozíciót a mai napig betöltök.

Az eltelt húsz év alatt nagyon sok embert megismertem, sok barátom van Ferencvárosban. Részese voltam a párt „tündöklésének és bukásának”, végigkövettem emberek magatartásának változását egy nyertes és egy vesztes párthoz, megismertem a hatalom napsütötte és árny oldalait. Bízom abban, hogy az emberek miután saját bőrükön is megtapasztalták a jobboldali pártok által vezetett Magyarországot ismét bizalmat szavaznak egy kiegyensúlyozott Szocialista Kormánynak!

Nagy Anikó

Kapcsolat

Cím 1098, Budapest, Toronyház utca 3/b.
Telefonszám 1/348-0864
E-mail cím ferencvaros@mszp.hu