Németh Imre


Tisztségek

Életrajz

1975. február 16-án születtem Pápán.

Nős vagyok, három fiúgyermekünket soproni otthonukban nevelem feleségemmel.
1994-ben Sopronban fejeztem be középiskolai tanulmányaimat.

1997-ben kezdtem el főiskolai tanulmányaimat a Gábor Dénes Főiskolán, és itt szereztem
diplomát informatikus mérnök szakon.

2008-ban a Corvinus Egyetem KTI Vezetés szervezés szakon folytattam tanulmányaimat, majd 2016-ban a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen képeztem tovább magam Elektronikus Információvédelmi vezető szakon.

1991-ben A Baloldali Ifjúsági Társulás (BIT) soproni szervezetének voltam alapító
tagja.

1995-ben léptem be a Magyar Szocialista Pártba. 1998-óta vagyok elnökségi tagja az MSZP Sopron és Környéke Helyi Szervezetnek, melynek 2019. február 5-e óta vagyok elnöke.

2011. márciusától az MSZP országos szervezeteiben dolgozom különböző pozíciókban: a párt informatikai vezetője és adatvédelmi tisztviselője vagyok.

2002-ben választottak Sopron Megyei Jogú Város önkormányzat közgyűlésébe, aminek rövidebb megszakításokkal azóta is tagja vagyok. Többek között a pénzügyi, a gazdasági, a jogi, az oktatási- sport és ifjúsági bizottságoknak voltam tagja. A 2002. októberétől 2006 októberéig a sportalbizottságot
vezettem.

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Hibás a visszahívó-program

Hibás a visszahívó-program

A kormány fiatalokat külföldről visszahívó Gyere haza fiatal című programja hiányos.

2015-04-24 15:09 mszp.hu

A gyengülő Fidesz nem titkolhatja tovább a soproni kórház jövőjét!

A gyengülő Fidesz nem titkolhatja tovább a soproni kórház jövőjét!

A belső háborúkkal elfoglalt és válságoktól meggyengült helyi Fidesz már nem tudja képviselni a soproni embereket, a soproni érdekeket – jelentette ki Németh Imre, az MSZP elnökségi tagja. A soproni politikus szerint ezt az is bizonyítja, hogy a soproni Fidesz egyáltalán nem törődik azzal, hogy megszűnik a Soproni Kórház önállósága.

 

2015-03-13 12:09 mszp.hu

Németh Imre: elsorvasztja Sopront a Fidesz

Németh Imre: elsorvasztja Sopront a Fidesz

A Fidesz-KDNP kormány sokadszorra is bebizonyítja, hogy Sopron számukra nem létezik – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Németh Imre, az MSZP elnökségi tagja. A politikus a közlekedési főutak másfelé terelését, a soproni iskolák állapotának lerontását és a jelek szerint hiába felújított helyi kórház győri fennhatóság alá helyezését említette példaként.

2015-01-29 13:52 mszp.hu

A Fidesz számára Sopron nem is létezik

A Fidesz számára Sopron nem is létezik

Mi soproniak még csak tiltakozni sem tudunk az útdíj ellen, hiszen olyan utunk sincs, amiért fizetni kellene - mondta Németh Imre.

2015-01-19 15:43 kisalfold.hu

Jutalmak a városházán és környékén?

Jutalmak a városházán és környékén?

Közismert tény, hogy Sopron nyakig ül az adósságban. Azt is tudni lehet, hogy a kormányzat városunkat segíti a legkevésbé az adósságátvállalás során. Ezeken túl a kormány megszorításai is a lakosság nehezebb sorsú rétegeit sújtják, Sopronban pedig éppen tavaly vezettek be olyan ingatlanadót, ami ugyancsak a kisebb keresetűeket terheli jobban.

2013-01-25 08:56

Merre tovább soproni kórház: Molnár Ágnessal?

Merre tovább soproni kórház: Molnár Ágnessal?

Kérdésünket Fodor Tamás polgármesternek tesszük fel:
 

2012-10-26 14:08