Pollreisz Balázs

Tisztségek

Életrajz

Pollreisz Balázs vagyok 40 éves, nős két gyermek (Ágoston és Karolina) édesapja. Több mint 10 évig vezettem Győrben a Gyárvárosi Közösségi Házat. 2016 őszétől a győri MSZP Ház vezetője vagyok.

2014-től önkormányzati képviselő

2018 júniusától az MSZP Győr és Környéke Szervezetének elnöke és az MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetség elnökhelyettese, novembertől elnöke.

„Győr a mi városunk! Mi győriek, európaiak vagyunk!”

Pollreisz Balázs

Kapcsolódó cikkek, videók

Európa Győrért, Győr Európáért!

„Közvetlen uniós forrásokat Győrnek!” címmel tartottak közös sajtótájékoztatót Győrben, péntek délután Pollreisz Balázs, a demokratikus ellenzék közös polgármesterjelöltje és az ellenzéki pártok európai képviselői.
2020-01-10 21:23 mszp.hu

Komjáthi: csak egy Fidesz van, ez a Borkai-párt

Győrben megpróbálják eltüntetni az ellenzék közös jelöltjét: gyakorlatilag nem jut hely a város hirdetőhelyein. Komjáthi Imre szerint, ez azért van, mert a Fidesz fél, hogy ott is kiborulnak a csontvázak a szekrényből.
2020-01-09 20:25 mszp.hu

Kiállunk Pollreisz Balázs mellett, és feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen

Pollreisz Balázsnak, az ellenzék és több győri civil szervezet polgármesterjelöltjének fenyegető levelet hozott a posta, de a szokásos mocskolódáson túl, most halálos fenyegetést is tartalmazott a névtelen küldemény.
2019-12-16 13:32 mszp.hu

Véget ér a fideszes közpénzlopás, Győr ismét felvirágzik!

A fideszesek Győrben is több mint 1 milliárd közpénzt loptak el a bukott polgármester, Borkai Zsolt vezetésével. Most újra fejlődésnek indul a város és nem lesz több titkos, törvénysértő szerződés – számoltak be szerdán győri sajtótájékoztatójukon dr. Szakács László az MSZP elnökhelyettese és Pollreisz Balázs, a köztársaságpártiak polgármesterjelöltje.
2019-12-12 13:14 mszp.hu

A győriekkel megtisztítja a várost Pollreisz Balázs, a demokrata polgármesterjelölt

A győri emberek hagyományos tisztessége állíthatja ismét fejlődő pályára a várost – állítja Pollresisz Balázs, aki a teljes köztársaságpárti ellenzék támogatását bírja.
2019-12-05 20:48 mszp.hu

Tisztaságot ígér minden értelemben Győr új ellenzéki polgármesterjelöltje

Győrnek tisztességes fejlesztésekre van szüksége, jelentették ki Pollreisz Balázs polgármesterjelölt valamint a mögötte álló teljes körű ellenzéki összefogás képviselői szerdai sajtótájékoztatójukon Győrben.
2019-12-05 20:28 mszp.hu