Szenteczky János


Tisztségek

Életrajz

1974. január 6-án születtem Budapesten.

Érettségit a Pesterzsébeti Műszaki Szakközépiskolában szereztem. Az érettségi után a szoftverüzemeltetői-, a vámügyintéző-, valamint az ingatlanközvetítő-értékbecslő képesítéseket szereztem meg.

Főiskolai tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán, számvitel szak, vállalkozási szakirányon folytattam, ahol 2003-ban diplomáztam. Angolul beszélek és most oroszul tanulok.

Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézete jogi szakokleveles közgazdász hallgatója, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézet Ingatlangazdálkodási szakának hallgatója vagyok.

Csepelen, egy vámszabadterületen kezdtem dolgozni 1994-ben, majd egy munkavédelmi oktatási intézetnél láttam el pénzügyi és számviteli feladatokat. 2000-től projektmenedzserként dolgoztam egy lapterjesztő részvénytársaság pénzügyi osztályán, utána egy szövetkezeti holdingnál voltam elemző, később vezérigazgató-helyettes.

2002 óta a munkahelyem újra Csepelhez köt.

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Fordulat - Megalapozatlan a Szenteczky elleni ítélet

Fordulat - Megalapozatlan a Szenteczky elleni ítélet
Megalapozatlannak és iratellenesnek mondta ki a Fővárosi Törvényszék a Szenteczky Jánost hűtlen kezelésben elmarasztaló korábbi, első fokon meghozott ítéletet.
2016-05-24 10:12 mszp.hu

Javaslatok a csepeliek érdekében

Javaslatok a csepeliek érdekében
Az összes ellenzéki javaslat napirendre vételét lesöpörte a csepeli fideszes többség a március 16-i képviselőtestületi ülésen, sőt utólag még az önkormányzat honlapjáról is eltűntek a leszavazott előterjesztések.
2016-03-22 16:51 mszp.hu

Szilárd, ne rizsázz!

Szilárd, ne rizsázz!

Németh Szilárd ma Csepelen rizsázott a rezsicsökkentésről. A tavalyi választáson a kerületiek akaratából megbukott rezsibiztos tehát ismét aktivizálta magát kerületünkben. Tudomást sem vesz róla, hogy a Csepel nagy része köszönte szépen, de nem kért belőle.

2015-06-30 16:23 mszp.hu

Közös ebéd a Parlamentben

Közös ebéd a Parlamentben

Kiss László országgyűlési képviselő meghívására az MSZP Nyugdíjas Tagozatának elnöksége és dunaújvárosi tagjai ellátogattak a Parlamentbe, ahol együtt költötték el az ebédet. A látogatás célja az volt, hogy a tagozat budapesti és vidéki tagsága közelebb kerüljön egymáshoz.

2015-05-12 15:17 mszp.hu

Méltatlanság

Méltatlanság

Borka-Szász Tamás képviselőtársam a napokban kezdeményezte, hogy Pákozdi József jobbikos önkormányzati képviselő mandátumát köztartozás miatt fennálló méltatlanság miatt szüntesse meg a csepeli képviselőtestület. Szeretném leszögezni: az adóhatóságnak tartozni pofátlanság. De a méltatlanság ma Magyarországon máshol kezdődik.

2015-03-26 10:44 szenteczky.hu

Felmelegítve az újratöltött vád sem jó

Felmelegítve az újratöltött vád sem jó

Egy felmelegített váddal nem tud a Fidesz ráfedni az V. kerületi önkormányzat milliárdos ingatlanbotrányaira, amelyektől hetek óta hangos a sajtó.

2015-02-06 13:36 mszp.hu

Fizetős M0: Borbély Lénárd csepeli polgármester sem maradhat csendben!

Fizetős M0: Borbély Lénárd csepeli polgármester sem maradhat csendben!

Miközben a budapesti kerületek vezetői Tarlós István főpolgármesterrel együttműködésben az M0-ás fizetőssé tétele ellen küzd, a 21. kerület polgármestere csendben várja, hogy a kormány a csepeliekre zúdítsa a dél-pesti agglomerációs forgalmat.

2014-12-15 12:05 mszp.hu

Számlaképes a csepeli Fidesz?

Számlaképes a csepeli Fidesz?

Tagadja a csepeli Fidesz, hogy polgármesterjelöltje önkormányzati, vagyis közpénzből jelentette meg a szórólapjait. Közleményükből azonban nem derül ki, hogy akkor miből fizették a 35 ezer kerületi postaládába bedobott politikai hirdetésüket.

2014-08-01 10:52 mszp.hu

Véget érő kampány

Véget érő kampány

Bár hivatalosan még holnap is lehet szavazópolgárokat győzködni, az országgyűlésivel együtt immár harmadéve tartó országos MSZP-kampány szombaton a délutáni órákban véget ér. A szocialista párt aktivistái és uniós parlamentbe készülő képviselőjelöltjei a vasárnapi választás előtti napon is lejárták a lábukat.

2014-05-24 18:00 mszp.hu

Feljelentés a csepeli „Ne bírságold meg!”-lista ügyében

Feljelentés a csepeli „Ne bírságold meg!”-lista ügyében

Ma reggel feljelentést tettem a XXI. kerületi rendőrkapitányságon hivatali visszaélés gyanúja miatt a múlt héten országos figyelmet kapott csepeli parkolási listabotrány ügyében.

2014-05-22 15:42 mszp.hu
«12»