Szenteczky János

Életrajz

1974. január 6-án születtem Budapesten. 13 éves koromig Zuglóban laktunk, azóta Csepelen élek.

Érettségit a Pesterzsébeti Műszaki Szakközépiskolában szereztem. Az érettségi után a szoftverüzemeltetői-, a vámügyintéző-, valamint az ingatlanközvetítő-értékbecslő képesítéseket szereztem meg.

Főiskolai tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán, számvitel szak, vállalkozási szakirányon folytattam, ahol 2003-ban diplomáztam. Angolul beszélek és most oroszul tanulok.

Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézete jogi szakokleveles közgazdász hallgatója, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézet Ingatlangazdálkodási szakának hallgatója vagyok.

Csepelen, egy vámszabadterületen kezdtem dolgozni 1994-ben, majd egy munkavédelmi oktatási intézetnél láttam el pénzügyi és számviteli feladatokat. 2000-től projektmenedzserként dolgoztam egy lapterjesztő részvénytársaság pénzügyi osztályán, utána egy szövetkezeti holdingnál voltam elemző, később vezérigazgató-helyettes.

2002 óta a munkahelyem újra Csepelhez köt, ahol önkormányzati képviselőként, a Pénzügyi, Költségvetési és Közbeszerzési Bizottság elnökeként, valamint a CSEVAK Kft. vezető munkatársaként szeretném tudásomat Csepel érdekében kamatoztatni.

Szenteczky János

Kapcsolat

Cím 1211 Budapest Kiss János altábornagy utca 23.
Telefonszám 20/549-3020
E-mail cím janos.szenteczky@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Botrány Csepelen: Németh Szilárd lebukott

Botrány Csepelen: Németh Szilárd lebukott

Kedden a hírkomp.hu csepeli hírportál után más internetes lapok is megírták: Németh Szilárdot és a csepeli fideszes városvezetés tagjait tilos megbüntetnie a kerületi közterület-fenntartóknak. A felügyelet központjában sajtóhírek szerint egy „Ne bírságold meg!” feliratú listát függesztettek ki az önkormányzati vezetők autóinak rendszámával.

2014-05-13 14:31 mszp.hu

Új ipari forradalmat Csepelen!

Új ipari forradalmat Csepelen!

Van még értelme a május elsejének, vagy a munka ünnepe már csak a sör- és perecárusoknak fontos? Ezt a kérdést is feszegeti köszöntőjében Szenteczky János. A csepeli MSZP elnöke szerint az egykori Csepel Művek bázisán új ipari forradalmat kell csinálni a XXI. kerületben. 

2014-04-30 15:29 mszp.hu

6 kérdés a közbiztonságról Németh Szilárdnak

6 kérdés a közbiztonságról Németh Szilárdnak

Egy felmérés szerint négyből három csepeli úgy gondolja, hogy egyértelműen romlik a közbiztonság a XXI. kerületben. A lesújtó közvélemény kialakulásában minden bizonnyal szerepet játszottak az országos médiában is megjelent bűnesetek: az eperföldi gyilkosságok, a soroksári gyilkosság, vagy éppen a hárosi „erőszak”.

2013-12-19 17:35

Németh Szilárd üzenete a belvárosból: Csepelnek mindegy

Németh Szilárd üzenete a belvárosból: Csepelnek mindegy

Németh Szilárdot már rég nem érdekli Csepel. Ezt ma is megüzente, amikor szó nélkül megszavazta, hogy a csepeli temetőbe kerüljön az Orbán-kormány legembertelenebb intézkedése nyomán kialakítandó budapesti szociális parcella.

2013-12-11 17:06

Németh Szilárd ne mondjon le!

Németh Szilárd ne mondjon le!

Az MSZP követeli, hogy a kormányzati rezsikommandóért felelős Németh Szilárd a csepeli rendelőintézetről ne mondjon le!

2013-02-04 10:13
«12»