Szenteczky János

Elnökségi tag - MSZP Budapesti Területi Szövetsége
Önkormányzati képviselő Budapest XXI. kerület

Életrajz

1974. január 6-án születtem Budapesten. 13 éves koromig Zuglóban laktunk, azóta Csepelen élek.

Érettségit a Pesterzsébeti Műszaki Szakközépiskolában szereztem. Az érettségi után a szoftverüzemeltetői-, a vámügyintéző-, valamint az ingatlanközvetítő-értékbecslő képesítéseket szereztem meg.

Főiskolai tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán, számvitel szak, vállalkozási szakirányon folytattam, ahol 2003-ban diplomáztam. Angolul beszélek és most oroszul tanulok.

Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézete jogi szakokleveles közgazdász hallgatója, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézet Ingatlangazdálkodási szakának hallgatója vagyok.

Csepelen, egy vámszabadterületen kezdtem dolgozni 1994-ben, majd egy munkavédelmi oktatási intézetnél láttam el pénzügyi és számviteli feladatokat. 2000-től projektmenedzserként dolgoztam egy lapterjesztő részvénytársaság pénzügyi osztályán, utána egy szövetkezeti holdingnál voltam elemző, később vezérigazgató-helyettes.

2002 óta a munkahelyem újra Csepelhez köt, ahol önkormányzati képviselőként, a Pénzügyi, Költségvetési és Közbeszerzési Bizottság elnökeként, valamint a CSEVAK Kft. vezető munkatársaként szeretném tudásomat Csepel érdekében kamatoztatni.

Szenteczky János

Cím 1211 Budapest Kiss János altábornagy utca 23.
Telefonszám 20/549-3020
E-mail cím janos@szenteczky.hu