Szűcs Gábor


Tisztségek

Elnök - <

Életrajz

1989. június 6-án születtem Budapesten.

Gyerekkorom, illetve iskolás éveim óta Érdligeten lakom.

Az Érdligeti Általános Iskola elvégzése után (ismertebb nevén Széchenyi István Általános Iskola) Mechatronika Gimnázium és Szakközépiskolában érettségiztem, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folytattam tanulmányaimat.

2007 óta tagja vagyok a Magyar Szocialista Pártnak, illetve alapító tagja a SOCIETAS – Baloldali Ifjúsági Mozgalomnak. Ez alatt az idő alatt dolgoztam Tóbiás József országgyűlési képviselő mellett, mint választókerületi irodavezető később kampányigazgató és kampányfőnök is.

2009-óta voltam a városi pártszervezet elnökségi tagja, delegáltja párt testületekbe és 2011-óta a városi szervezet elnöke vagyok.

Mindig is szerettem Érdet. Ezért jelentett igazi kihívást és örömet is egyszerre, hogy 2010-ben felkérést kaptam, hogy képviselőjelöltként induljak az önkormányzati választásokon Érd 6. számú egyéni önkormányzati választó körzetében lakóhelyemen, Érdligeten.

Azóta Érd Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Költségvetési bizottságának vagyok tagja.

Bízom benne, hogy a jövőben is kamatoztathatom Érd, Érdliget érdekében azt a tudást, amit az elmúlt időszakban megszereztem.

 

Szűcs Gábor

Kapcsolat

Cím 2030 Érd, Mária utca 22.
Telefonszám 70/362-1359
E-mail cím szgabor@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Érdi MSZP: Rendkívüli közgyűlésen tisztázza a fideszes városvezetés a bűncselekmény gyanúját!

Érdi MSZP: Rendkívüli közgyűlésen tisztázza a fideszes városvezetés a bűncselekmény gyanúját!
Az MSZP érdi szervezete rendkívüli ülés összehívását kezdeményezi a Fideszhez kötődő újabb közvilágítási botrány miatt. Kiderült, hogy a fideszes városvezetés rengeteg közpénzt fizetett egy olyan cégnek, amely Érdet sötétségbe borította, és sötétségben tartja.
2018-05-02 17:44 mszp.hu