Teleki László


Tisztségek

Ügyvivő - MSZP Zala Megyei Területi Szövetsége
elnök - Nemzetiségi Tagozat
Elnök (Nemzetiségi Tagozat)

Életrajz

1959. augusztus 1-jén született Nagykanizsán. Nős, felesége Mező Erika, három közös gyermekük van. Szakmunkás bizonyítványát a 406. sz. Szakmunkás és Szakközépiskolában szerezte meg 1976-ban. . 1996-ban a Zsámbéki Katolikus Főiskolai képzésen, Romológia végzettséget szerzett.. Érettségi bizonyítványát Nagykanizsán a Zsigmondy Vilmos és Széchenyi István Szakképző Iskolában szerezte meg 2003-ban A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar Személyügyi szervező szakán szerezte meg főiskolai diplomáját 2006-ban. 2008-ban a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar Humán szervező szakán szerzete meg második diplomáját.

 

Teleki László

Kapcsolat

Telefonszám 06-30-466-1592

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Változtatni kell a források felosztásán

Változtatni kell a források felosztásán
Teleki László, az MSZP vezérszónoka felszólalásában üdvözölte a nemzetiségi szószólók parlamenti megjelenését. A politikus a megyei és területi nemzetiségi önkormányzatok együttműködési kereteinek rendezését javasolta és alacsonynak ítélte a működési támogatásokat.
2015-12-02 14:37 mszp.hu

A terrorizmusért a terroristák felelnek - Országgyűlés

A terrorizmusért a terroristák felelnek - Országgyűlés
A közös európai határrendészet, a közös haderő és a közös európai hírszerzési ügynökség létrehozásának követelése, mentőállomások fejlesztése, energetikai korszerűsítés, szünidei étkeztetés, szennyvízmaffia, a Szajol-Püspökladány vasútvonal és szociális katasztrófa Zala megyében. Ülésezett a parlament.
2015-11-16 20:06 MTI/mszp.hu

Manipulál és cenzúráz az MTI

Manipulál és cenzúráz az MTI
Felszólítjuk az elvileg közszolgálati médiumokat, hogy a jövőben tartózkodjanak az MSZP tájékoztatóinak, közleményeinek elferdítésétől, azok közzétételének megtagadásától!
2015-10-19 12:07 mszp.hu

A köztévétől a kórházfejlesztésig - országgyűlés

A köztévétől a kórházfejlesztésig - országgyűlés
Konfliktusélezés, kórházfejlesztés, a köztelevízió adósságátvállalása, a Honvéd Egészségpénztár. Ülésezett a parlament.
2015-10-05 19:05 MTI/mszp.hu

Teleki László roma holokauszt emléknapi beszéde

Teleki László roma holokauszt emléknapi beszéde

Teleki László szocialista országgyűlési képviselő a lengyelországi Krakkóban a roma holokauszt emléknapi megemlékezésen elmondott beszéde.

2015-08-02 13:07 mszp.hu

A jövő a fiataloké, hát segítsük őket!

A jövő a fiataloké, hát segítsük őket!

Ma sok tízezer fiatal gondolja úgy, hogy más országban keresi a megélhetést, a biztos és kiszámítható jövőt, és próbálja visszaszerezni a demokráciába, a jogállamba vetett hitét. Nem bíznak az állami propagandában, mert a saját bőrükön érzik a jelenlegi kormány hazug, álszent és népnyúzó jellegét. A Fidesz már csak a nevében őrzi azt a szellemiséget, amely egyszer egy új korszak demokráciáját hirdette. Ennek a pártnak a vezetői már régen kiöregedtek, szembefordultak önmagukkal, és az egykor élsportoló-élharcos csapattagok az öregfiúk csapatában is szégyenteljesen szerepelnének.

2015-07-12 15:51 mszp.hu

A Fidesznek már a fideszes javaslat sem elég jó

A Fidesznek már a fideszes javaslat sem elég jó

Az utóbbi öt évben hozzászokhatott már a magyar közvélemény, hogy a kormánypárt a törvényhozásban is a „Csak a Fidesz!” elvét érvényesíti, azaz ellenzéki indítványt még csak véletlenül sem fogad be. Amit azonban a kormánypárt ma az Igazságügyi bizottságban művelt, ezen is túlmegy.

2015-06-15 14:51 mszp.hu

Az MSZP elvi problémák miatt nem támogatja a javaslatot

Az MSZP elvi problémák miatt nem támogatja a javaslatot

Bárándy Gergely leszögezte, hogy az MSZP képviselőcsoportja nem támogatja a Ház előtt fekvő, a bírósági végrehajtás rendszerének átalakítását célzó javaslatot, amellyel szemben elvi problémáik vannak. Hangsúlyozta, semmiféle hibrid rendszert nem fognak támogatni.

2015-06-12 19:41 mszp.hu/MTI

A kormány adósa az embereknek

A kormány adósa az embereknek

Az elmaradt egymillió új munkahely, a kórházi beszállítók, a miskolci beruházások, a pályázati kiírások, a nyíregyházi állatpark, a kábítószer-fogyasztás megelőzésére szánt forrás, a hulladéktelepek, a Buda-Cash ügyfelek, Paks vezetése és a gyermekétkeztetés a nyári szünetben. Ülésezett a parlament.

2015-06-01 15:49 MTI/mszp.hu

A miniszterelnök nem vitte túlzásba a válaszadást

A miniszterelnök nem vitte túlzásba a válaszadást

Szingapúri szabadalmak, Orbán tőmondatos válasza, igazságosabb kifizetéseket szeretnénk a civil szférában - ülésezett a Parlament.

2015-05-26 17:58 MTI/mszp.hu
«...234567...»