Tóth Csaba


Tisztségek

Életrajz

Tóth Csaba vagyok, 62 éves, nős, egy gyermek édesapja.

1983-ban végeztem gépészmérnökként a Nehézipari Műszaki Egyetemen, 1986-ban műszaki kereskedelmi szakmérnöki másoddiplomát szereztem. Ezt követően költöztem Zuglóba, itt alapítottam első cégeimet, hosszú évekig itt éltem, dolgoztam a kerületben.

Sok minden, ami fontos az életemben, ideköt. Az a célom, hogy segítsem Zugló érezhető fejlődését annak érdekében, hogy minél több helyi álom, helyi terv valósuljon meg.

Tóth Csaba

Kapcsolat

Cím 1144 Budapest, Rákosfalva park 1-3.
Telefonszám 20/466-8565
E-mail cím toth.csaba@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Együtt a Városligetért, együtt a változásért

Együtt a Városligetért, együtt a változásért

Orbán és Papcsák megy, Mesterházy és Tóth Csaba jön, a liget pedig marad.

2014-04-05 19:46 mszp.hu

Nyilvánossá kell tenni a trafikmutyi pályázatait!

Nyilvánossá kell tenni a trafikmutyi pályázatait!

A napokban nyert pert egy egykori trafiktulajdonos a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal szemben. A minisztériumot arra kötelezték, hogy adja ki a nyertes pályázatok pontonkénti értékelését. Ezen felül meg kell neveznie, kik voltak a bírálóbizottság tagjai is.

2014-01-23 15:08 mszp.hu

Még mindig átláthatatlan a trafikmutyi

Még mindig átláthatatlan a trafikmutyi

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium beismerte, hogy van takargatnivalója a trafik pályázatokkal kapcsolatban. Kedden egy a kormany.hu-ra feltett dokumentumból kiderült, a minisztérium megbízási szerződést kötött egy ügyvédi irodával, hogy a minisztériumot képviselje az ellene indított dohánykoncesszió átengedésével kapcsolatos közérdekű adat igénylési perekben.

2014-01-09 16:34

A Városliget a budapestieké!

A Városliget a budapestieké!

A keddi parlamenti vitából világosan kiderült: az Orbán-kormány és a Fidesz komolyan gondolja, hogy elveszi a fővárosiaktól a Városligetet. Az MSZP azonban minden eszközt megragad, hogy megakadályozza a példátlan államosítást; a 2014-ben kormányra kerülő baloldal pedig egészen biztosan visszaadja a Városligetet a főváros lakóinak.

2013-12-04 09:43

Az állam működését is veszélyeztetheti a visszaélés - Országgyűlés

Az állam működését is veszélyeztetheti a visszaélés - Országgyűlés

Középiskolások önkéntes munkája, NAV-botrány, mandátumigazolás, pénztárgépmutyi, tatabányai kormányhivatal, élelmiszeráfa, takarékszövetkezetek, munkaügy, gépjárművezető-képzés. Ülésezett a parlament.

2013-12-02 17:54 MTI/mszp.hu

Elég volt! - mondják a zuglóiak is a piacon

Elég volt! - mondják a zuglóiak is a piacon

A zuglói szocialisták minden hétvégén kitelepülnek, ezen a hétvégén a Bosnyák téri piacon. Aktív politizálás folyik ott, ahol szombatonként Zuglóban a legtöbb ember megfordul. Nem csoda hát, hogy kivonul csaknem az összes ellenzéki párt vagy mozgalom, igaz, ahogy a képen is látszik, többségben az erő. A szocialista és kormányváltó erő.

2013-11-30 13:01

Trafikmutyi: a függőség boltjai

Trafikmutyi: a függőség boltjai

Az Orbán-kormány kialakította a „Nemzeti Függőség Boltjait”: az eredetileg a dohányzás visszaszorítására létrehozott nemzeti dohányboltok ma már alkoholt és szerencsejáték fogadást, lóversenyezést is elérhetővé tesznek. Így nemcsak a dohánybevételek és az italok, de a fogadások bevétele is a fideszes rokonok, haverok kasszáját gyarapítja.

2013-11-26 13:27

Cserbenhagyott kereskedők

Cserbenhagyott kereskedők
Mi lesz több tízezer kiskereskedővel, akiket a pancser pénztárgépcserével ismét nehéz helyzetbe hoztak?
2013-11-20 16:25

Füstbe ment milliárdok

Füstbe ment milliárdok

A trafikmutyi mérlege eddig: 40 ezer tönkretett család, 40 milliárd forint mínusz az államnak, és ugyanennyi plusz a cigarettacsempészeknek.
 

2013-11-06 14:41

Indul a kaszinómutyi

Indul a kaszinómutyi

Az Orbán-kormány tavaly ősszel nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egyik napról a másikra megszüntette a nyerőgéppiacot Magyarországon. Most újranyitják. Maguknak.

2013-11-04 15:17
«...345678...»