Dr. Trippon Norbert


Tisztségek

Elnök - MSZP Újpesti - Káposztásmegyeri Szervezete
Elnökségi tag - MSZP Budapesti Területi Szövetsége
Önkormányzati képviselő, frakcióvezető IV. kerület
Fővárosi közgyűlés tagja

Életrajz

Pedagógus szülők harmadik gyermekeként születtem 1979. október 11-én Berettyóújfaluban.

1998-ban érettségiztem a debreceni Kossuth Lajos Tudomány Egyetem Gyakorló Gimnáziumában. 1998-2003-ig az ELTE ÁJK jogász szakán tanultam. 2003-ban diplomáztam cum laude minősítéssel. Nyelvtudásom: A típusú angol közép és B típusú orosz középfok.

2003 és 2006 között ügyvédjelöltként dolgoztam.

1998. év óta vagyok tagja a Magyar Szocialista Pártnak. 2006. év óta vagyok az MSZP Újpesti-Káposztásmegyeri Szervezetének elnöke. 2008-tól az MSZP Budapesti Elnökségének tagja.

2002. év óta vagyok az Újpesti Önkormányzat Képviselő-testületének tagja. Képviselőként a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság valamint a Városfejlesztései és Környezetvédelmi Bizottság tagjaként, a Gazdasági Bizottság elnökeként és az MSZP frakcióvezetőjeként egyaránt tevékenykedtem. 2007. szeptemberétől gazdasági és városüzemeltetési alpolgármesterként látom el feladataimat. Kezdeményezője vagyok többek között a Főtér-programnak, a VirágVáros-programnak, a park- és játszótér felújítási programnak, az Újpesti Közterület Felügyelet létrehozásának, valamint Kelemen Gyula szociáldemokrata politikus emléke előtt tisztelgő szobor felállításának.

Trippon Norbert

Kapcsolat

Cím 1041 Budapest, Lőrincz utca 24.
Telefonszám 1/231-0595
E-mail cím bp04@mszp.hu

 


Kapcsolódó cikkek, videók

Gratulálunk Horváth Imrének!

Gratulálunk Horváth Imrének!

Horváth Imre, a Magyar Szocialista Párt jelöltje nyerte az újpesti időközi országgyűlési képviselő-választást a szavazatok 90,36 százalékos feldolgozottsága után közzétett adatok szerint.

2014-11-23 20:31 MTI/mszp.hu

Gátlástalan fideszes kampány a budapesti adófizetők pénzéből!

Gátlástalan fideszes kampány a budapesti adófizetők pénzéből!

A kormányellenes közhangulattól bepánikolt fideszesek kétségbeesetten kapálódznak – közpénzből. A Fidesz sosem szenvedett fantáziahiányban a közpénzek kreatív felhasználása terén. De amit most Budapesten és az országban kampány címszóval művel, az minden képzeletet felülmúl.

2014-09-25 12:49 mszp.hu

Kormányzati és EU-forrásokra van szükség a 3-as metró felújításához és káposztásmegyeri meghosszabbításához

Kormányzati és EU-forrásokra van szükség a 3-as metró felújításához és káposztásmegyeri meghosszabbításához

Szomorúan láttuk, hogy csak a baloldal által kezdeményezett „Azonnali metrófelújítást!” - aláírásgyűjtő kampány kezdete után kezdett el a Fidesz érdemben foglalkozni az ország legforgalmasabb vasútvonala, az M3-as metró felújításával.

2014-09-01 19:36 mszp.hu

A Fidesz kudarca

A Fidesz kudarca

A Fidesz kudarca, hogy a M3-as metró felújítása még mindig húzódik, miközben stadionépítésre és más presztízsberuházásokra szívesen áldoz a kormány – mondta Kunhalmi Ágnes és Trippon Norbert vasárnap a Nyugati téri Eiffel-palota előtt.

2014-08-24 16:52 mszp.hu

Budapestért!

Budapestért!

Az európai parlamenti választás tanulságai világosak: Budapesten három, közel azonos támogatottságú párt képviseli a baloldali szavazók többségét. Immár biztos, hogy a fővárosi MSZP-nek a Budapesten meghatározó erőkkel, így a Demokratikus Koalícióval, az Együtt-PM pártszövetséggel és a Magyar Liberális Párttal, valamint a fővárosban meghatározó politikai és civil szervezetekkel megállapodásra kell jutnia, hogy ősszel leválthassuk Tarlós Istvánt és a Fideszt. Ez nem pusztán közös felelősségünk, hanem a kötelességünk is!

2014-05-28 14:54 mszp.hu