A rezsiemelésről kérdezné Orbánékat?
A rezsiemelésről kérdezné Orbánékat? Írja meg nekünk és mi feltesszük a Fidesz-kormánynak!

A Fidesz-kormány folyamatosan hazudik a gázról és a villanyról, ahogy arról is hazudtak a kampányban, hogy megvédik a rezsiárakat.

Az áram tarifáját a duplájára emeli az Orbán-kormány, miközben ez teljesen indokolatlan, hiszen a paksi atomerőmű jóval olcsóbban termeli az áramot a lakosságnak. Semmi sem indokolja az áram tarifájának megduplázását!
A Fidesz nem nyerészkedhet a magyar családokon!

Az MSZP eddig többek között az alábbi kérdéseket tette fel a kormánynak:
- Miért akarja a kormány piaci áron adni a paksi áramot az embereknek?
- Miért nagyobb a gázszámla, ha Mészáros Lőrinc érdekeltségén keresztül kapják a földgázt az emberek?
- Miért csökkentették a biztonsági földgázkészletet csaknem 600 millió m3-rel? Miért nincs ez még visszapótolva?
- Hol tart a lakossági napelemes pályázatok lebonyolítása?

Biztosak vagyunk abban, hogy Önnek is van kérdése vagy problémája a fideszes rezsidrágítással kapcsolatban! Küldje el nekünk a kérdését és mi feltesszük azt a Fidesz-kormánynak! Akár a rezsiemelésről, az áram vagy gáz áráról, a napelemekről, a PB-gázpalackokról vagy a tűzifáról kérdezne, csak küldje el nekünk erre az e-mail címre: [email protected]

A kérdéseket az MSZP képviselői a saját nevükben továbbítják az illetékes minisztériumnak. A valódi kérdezők közül senkinek sem adjuk ki a nevét. A minisztériumok 15 napon belül kötelesek nekünk válaszolni, mi pedig ezt közzétesszük.
Kérdezzen bátran a Fidesztől – mi leszünk az Ön hangja! Ide írjon: [email protected]

Információd van? Írd meg!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1114 Budapest Villányi út 11-13.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvé[email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)