Segítünk!

Az igazi megoldások kis lépésekkel kezdődnek. Egy csomag étel, karácsonyi ajándék, tisztálkodó szer többet jelenthet ott, ahol hónap végén már erre sem telik. 2010 óta sokszorosára nőtt a létminimumon, vagy az az alatt élők száma. Egy modern európai demokráciában a legnagyobb szégyen, ha a dolgozói szegénység felüti a fejét, ha családok, gyermekek éheznek, fáznak.

A kormány a gazdagok kedvében jár, a NER csak azokat szolgálja, akik magángéppel viszik focimeccsre a miniszterelnököt, és őket teszi még gazdagabbá, a stadionok árnyékában pedig sok millió magyar még csak nem is gondolhat arra, hogy javítson az életkörülményein.

Nekik segítségre van szükségük. A szavak itt nem elegendőek, tettekre van szükség: ezért idén is megszervezzük hagyományos, országos karitatív akciónkat. Az MSZP teljes szervezetét az ügy szolgálatába állítjuk. Az adventi időszakban az ország minden szegletében gyűjtünk tartós élelmiszert, játékot, tisztító-és takarítószereket, és azt a nehéz sorsú embereknek juttatjuk el.

Te is segíthetsz! Hozd el adományodat a gyűjtőpontjaink egyikébe, és mi célba juttatjuk.

Keresd meg a hozzád legközelebbi gyűjtőpontot és nyitva tartását ezen a térképen:

Segítünk!

Országszerte 150 helyen gyűjtöttünk adományt.
2016-12-22 12:28 mszp.hu

Változást hoz 2018 a politikai életben

Az MSZP szerint a 2018-as választás változást hoz a magyar politikai életben - jelentette ki Molnár Gyula a párt országos választmányának ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján szombaton Budapesten.
2016-12-17 15:52 mszp.hu

Ott segítünk, ahol a legnagyobb szükség van rá

A félegyházi Családok Átmeneti Otthonában jártunk, ahol szeretetebéddel és ajándékokkal leptük meg az otthon lakóit.
2016-12-09 10:24 mszp.hu

Szegeden is segítünk

Magyarországon egyre nehezebb helyzetbe kerül a lakosság igen jelentős része. Ha nem kapnak segítséget, nekik kétszer olyan hideg a tél, mint másoknak. Az MSZP természetesen segít, ahol csak lehet, így Szegeden is.
2016-12-06 14:08 mszp.hu

Ételosztás Debrecenben

Az MSZP Hajdú-Bihar megyei Nőtagozata és a 3.sz. választókerületi szervezete, a hónap utolsó vasárnapján ismét egy tál meleg étellel várta a Debrecenben, rászoruló, nehéz körülmények között élő embertársainkat. A rossz idő, az eső, a hideg ellenére ebben az évben most voltak legtöbben, több mint százötvenen álltak a hosszú sorban, ebédre várva. Volt közöttük hajléktalan, ESZOSZ-károsult, kisnyugdíjas, munkanélküli és szomorúan láttuk, hogy gyermekes családok is. A meleg étel, és a kenyér mellé, mindenki kapott néhány szem szaloncukrot is, a közelgő Mikulásra tekintettel.
2016-11-27 14:03 mszp.hu

Adománygyűjtő akciót indított az MSZP

Elindult országos adománygyűjtő akciónk, melyet a hátrányos helyzetű emberek megsegítésére szervezünk. Molnár Gyula, az MSZP elnöke a Nyugati téren tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az Orbán-kormány fordított Robin Hoodként működik: a szegényektől elveszi a pénzt és szétosztja a gazdagok között.
2016-11-18 12:43 MTI/MSZP
«12»