Szabad vizeket!

Alkotmánybíróságon akadályoztuk meg a Balaton 30 méteres körzetének beépítését!

Olvasd el, hogyan ezen a linken!

Csatlakozz hozzánk és programunkhoz, folytassuk! Programunk a szabad vizekért:

INGYENES SZABADSTRANDOT!

A hazai természetes szabad víz közös örökségünk. Ezért kezdeményezzük, hogy a köztulajdonban lévő magyarországi természetes vizek melletti strandok legyenek ingyenesek minden magyarnak, az önkormányzatok pedig kapják meg a kieső jegybevételeket az állami költségvetésből.

VÉDJÜK MEG PUSZTULÓ NAGYTAVAINKAT!

Azonnali beavatkozás kell a Velencei-tó fennmaradásához, különben mocsaras haltemetővé válik. Ugyanígy azonnal meg kell állítani a Fertő-tó körüli pusztítást és mindenhol a túlhasználatot, beépítést. A Balaton 30 méteres körzetében most már nem épülhet semmi, de messze nem oldódott meg minden. Meg kell tanulnunk másképp együtt élni a természettel!

MINDEN MAGYAR JUSSON EL A BALATONRA VAGY MÁS ÜDÜLŐTÓHOZ!

A Balaton mindenkié! Ezért kezdeményezzük, hogy minden átlagjövedelmi szint és az alatt kereső család kapjon egyszeri, nyári 10,000 forint értékű utazási jogosultságot, amit a Balaton meglátogatására használhat fel vonattal, távolsági busszal vagy magyar benzinkúton levásárolható formában.

ÁLLÍTSUK MEG A FIDESZ MINDENT BEÉPÍTŐ OLIGARCHÁIT!

Az elmúlt években fideszes körök egyre nagyobb mohósággal vetették rá magukat a magyar tavakra. Nem csak a Balaton, a Velencei-tó vagy a Fertő-tó van veszélyben, hanem minden természetes víz. Ezért általánosan kell változtatni a beépítési szabályokon! Új egyensúlyt kell kialakítanunk környezetünkkel a klímaválság korában! Most kell cselekednünk!

MINDEN DIÁKNAK JÁRJON TANULMÁNYAI ALATT EGY INGYENES HAZAI NYARALÁS!

A Nemzeti Alaptanterv (NAT) részeként kapjon lehetőséget minden magyar diák, hogy egy tanévben tanulmányai alatt öt egybefüggő tanítási napot valamely üdülőhelyen tölthessen ingyenesen májusban, júniusban a tanévzárásig vagy szeptemberben, egy iskolájával közösen meghatározott időszakban. A magyar kormányt biztosítson forrást az intézmények számára, hiszen a magyar nagytavak közös kincseink.

Ha egyetértesz velünk, csatlakozz hozzánk, támogasd az MSZP SZABAD VIZEK PROGRAMJÁT!


Szabad vizeket mindenkinek!


Támogatod? Írd alá!
Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési hozzájárulás: Hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény („Info törvény”, 2011. évi CXII.) valamint a 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet („GDPR rendelet”) előírásai szerint a Magyar Szocialista Párt (1114 Budapest Villányi út 11-13.) kezelje. Telefonon vagy levélben, lakcímem, elektronikus levélcímem vagy telefonszámom felhasználásával információcsere céljából kapcsolatot tartson mindaddig, amíg e hozzájárulásomat vissza nem vonom. A fenti postacímen, vagy az adatvé[email protected] email címen, vagy a 06-1-222-6797 telefonszámon kérhetem adataim változtatását vagy törlését. Ha az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, panaszt emelhetek személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhatok. (NAIH: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11, tel: +3613911400, fax: +3613911410, ugyfelszolgalat@naih.hu)