MSZP Békés Megyei Területi Szövetsége


Kapcsolat

Cím 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.
Telefonszám 06301538018
E-mail cím bekes@mszp.huKapcsolódó cikkek, videók

Tovább bővült az orosházi körzetben a Változás Szövetsége: immár öt szervezet áll a legerősebb ellenzéki jelölt mögött

Tovább bővült az orosházi körzetben a Változás Szövetsége:  immár öt szervezet áll a legerősebb ellenzéki jelölt mögött
A Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalom Békés megye 4. számú választókerületi jelöltje, Kovács Magdolna, arról tájékoztatott, hogy a legerősebb ellenzéki képviselőjelölt, azaz az én javamra lemond a képviselőjelöltségről.
2018-04-04 12:14 mszp.hu

Kettővel kevesebb!

Kettővel kevesebb!
A Fidesz választási rendszere által teremtett kamupártok két orosházi jelöltjét tegnap leszedtük a politikai térképről. Leszedtük, mert létezésük csak a Fidesz hatalomba tartásának céljait szolgálja.
2018-03-08 14:51 mszp.hu

Már a közmunkásoknak is meg kell fizetniük az „alkotmányos költséget”

Már a közmunkásoknak is meg kell fizetniük az „alkotmányos költséget”
A fideszes politikusok már a közmunkásoktól is megkövetelik az „alkotmányos költséget”. Nem elég, hogy megalázó bérért kell dolgozniuk, de még abból is vissza kell osztaniuk a munkaadójuknak.
2017-10-11 16:01 mszp.hu

Botka: Magyarország legnagyobb problémája az igazságtalanság

Botka: Magyarország legnagyobb problémája az igazságtalanság
Az igazságtalanság a legnagyobb baja Magyarországnak, igazságot kell tenni, a gazdagoknak fizetniük kell - hangoztatta az MSZP miniszterelnök-jelöltje vasárnap Orosházán.
2017-04-30 21:23 MTI/mszp.hu

Növekvő terhek mellett is tartós marad az adósság

Növekvő terhek mellett is tartós marad az adósság
A 2017-es költségvetés vitájában az „egyensúly” és „stabil” szavakkal jellemezte a büdzsét a városvezetés. Ezzel szemben úgy látjuk, hogy a költségvetésben csak a több mint 2 milliárd forint nagyságrendű hiány stabil. Ennek kiküszöbölésére hitelfelvételt és nehezen teljesíthető bevételeket terveztek az idén. Ingatlan értékesítésből, növekvő helyi adóbevételekből és a kötelező béremelésekre fedezetet nyújtó állami támogatásból 5-600 millió forint bevételre számít a város.
2017-02-24 17:27 mszp.hu

Teljes ár, hiányos szolgáltatás

Teljes ár, hiányos szolgáltatás
Már meg sem lepődünk azon, hogy újra elromlott az Árpád Fürdőben a szivattyú, ezért két gyógyvizes medence is üresen áll. Az MSZP Békéscsabai Szervezetének több kérdése is van a témában, de az első és legfontosabb az, hogy a fürdő üzemeltetője miért kéri el a belépőjegyekkel a teljes szolgáltatás árát, amikor tulajdonképpen jelenleg éppen az nem működik, amiért télen oda járnak az emberek.
2017-02-20 14:03 mszp.hu

Törvényt sértett Simonka György!

Törvényt sértett Simonka György!
A Nemzeti Választási Bizottság egyhangú határozata szerint a népszavazási kampányban Simonka György fideszes országgyűlési képviselő a szórólapja készítésével és terjesztésével megsértette a választási eljárásról szóló törvényben foglalt, jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvét.
2016-10-10 13:58 mszp.hu

Ki a felelős az Orosházi Kórházban történt sorozatos beázásokért?

Ki a felelős az Orosházi Kórházban történt sorozatos beázásokért?
A közelmúltban adták át Orosházán az új központi műtőt, ami több évig botrányok közepette épült és 1,7 milliárd forintba került. 2016. június közepén jeleztük, hogy beázott, műtétek maradnak el, a gépeket, műszereket pedig ki kellett telepíteni. Ezt az új műtőt azóta sem használják!
2016-09-30 15:27 mszp.hu

Kisiklott a MÁV

Kisiklott a MÁV
Az MSZP azt szeretné elérni, hogy a MÁV több IC-vonatot állítson vissza a decembertől érvényes menetrendjébe - mondta Miklós Attila, a párt békéscsabai elnöke sajtótájékoztatón vasárnap Budapesten.
2016-08-28 12:30 mti.humszp.hu

MSZP: a Fideszről szólhat majd a népszavazás

MSZP: a Fideszről szólhat majd a népszavazás
Állami vezetők bérplafonja és állami földek. Erről szólnak a kérdések, amikhez tovább gyűjtik az aláírásokat az MSZP-sek. Az ellenzéki párt politikusa, Nyakó István szerint meglesz a kellő számú aláírás, és akkor nem csak ezekről a témákról, hanem magáról a Fideszről mondhatnak véleményt az emberek.
2016-05-25 09:58 oroscafe.hu