MSZP Zala Megyei Területi Szövetsége


„Aki egy országrész történelmi szerepét a rajta betelt tragédiák nagyságával méri, Zalát könnyűnek találja. Pátosz nélküli vidék ez, de bensőséges, mély hagyományokkal gazdag” – írta a megye históriáját jellemezve a táj költő fia, Keresztúry Dezső. Emberléptékű dombokkal, völgyekkel tagolt vidék. A „szegekből” alakult Göcsej gyógyító hévizei mellett a Balaton partja is felejthetetlen nyomokat hagy az ide látogatóban. Mégis, a legérdekesebb „nevezetességek” az itt élő, alkotó emberek.

Kapcsolat

Cím 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u. 29.
Telefonszám 06301538028, 0692510045
E-mail cím zala@mszp.huKapcsolódó cikkek, videók

A kvótanépszavazás buta üzenet Brüsszelnek

A kvótanépszavazás buta üzenet Brüsszelnek
A Magyar Szocialista Párt (MSZP) tagjai nem vesznek részt az október 2-ra kiírt népszavazáson, helyette az első Szabad Európa-napot kívánják megtartani - jelentette ki Molnár Gyula, az ellenzéki párt újonnan megválasztott elnöke szombaton Keszthelyen, ahol Mesterházy Attilával, a párt korábbi elnökével közösen tartott sajtótájékoztatót.
2016-07-09 15:57 MTI/mszp.hu

Tóbiás: példa nélküli, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját

Tóbiás: példa nélküli, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját
Nem volt példa arra az elmúlt negyedszázadban, hogy egy jegybankelnök kirabolja a saját bankját, úgy viselkedjen, mintha az övé lenne az ott lévő pénz - jelentette ki a Magyar Szocialista Párt elnöke hétfőn Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján.
2016-05-09 21:36 MTI/zaol.hu

Fizetésemelést követel az MSZP az elvándorlás megállításáért

Fizetésemelést követel az MSZP az elvándorlás megállításáért
Az MSZP fizetésemelést követel, mert meggyőződése, hogy az elvándorlást és a pályaelhagyást legfőképpen a közszférában dolgozók alacsony fizetése okozza - jelentette ki a párt elnöke szombaton Nagykanizsán, sajtótájékoztatón.
2015-12-19 18:41 MTI

Sikeresek voltak a nagykanizsai kórházért tartott demonstrációk – Teleki László sajtónyilatkozata

Sikeresek voltak a nagykanizsai kórházért tartott demonstrációk – Teleki  László sajtónyilatkozata

A ma napvilágra került sajtóinformációkat követően köszönetet mondok mindazoknak, akik részt vettek a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban folyó ellátás színvonalának megmentéséért tartott demonstrációkon. Köszönöm, hogy jelenlétükkel segítettek jelezni a hatalmon levő pártok vezetőinek, a magyar kormánynak és a döntéshozóknak, hogy a város és környékének lakossága meg kívánja védeni azt a kórházat, amelyet milliárdokért fejlesztettek a jelenlegi színvonalúra az utóbbi másfél évtized kormányai.

2015-02-18 18:32 mszp.hu

Zavaros a víz a városi uszoda körül!

Zavaros a víz a városi uszoda körül!

Az elmúlt hónapokban sokan kérdezték meg tőlem, hogy mi újság az uszoda felújításával. Teszik ezt tanárok, edzők, intézményvezetők, illetve azok a vendégek, akik hónapok óta nem tudják látogatni az uszodát.

2014-11-20 19:44 mszp.hu

Az MSZP-nek közösségként a közjót kell szolgálnia

Az MSZP-nek közösségként a közjót kell szolgálnia

Az MSZP-nek az a feladata Tóbiás József frakcióigazgató szerint, hogy közösségként működjön, nyitottan a civil szervezetek felé, s ennek a közösségnek egy célja van: a közjót szolgálni.

2014-06-21 16:07 MTI/mszp.hu

Választás 2014 - folyamatasosan frissülő hírek, információk

Választás 2014 - folyamatasosan frissülő hírek, információk

Híreink folyamatosan frissülnek.

2014-04-06 09:33 mszp.hu

Keszthely, Körmend

Keszthely, Körmend

Balatonpartja összesen 39 településnek van a világon, de minden második a magyar tenger fővárosaként aposztrofálja magát. Az örök vitát most csak azért nem döntjük el, mert Mesterházy Attila országjáró turnéja ma épp a Balatonhoz ért, és Siófok mellett Keszthelyt is útba ejti.

2014-03-28 15:44 mszp.hu

Mesterházy: minden támadás erősebbé teszi az összefogást

Mesterházy: minden támadás erősebbé teszi az összefogást

Az ellenzéki összefogás azért jött létre, hogy "igazságos, modern, európai, új magyar köztársaságot építsünk", hogy Magyarországon megint legyen demokrácia, igazság, jólét, gazdasági növekedés, legyenek új munkahelyek - jelentette ki Mesterházy Attila pénteken Zalaegerszegen.

2014-03-01 10:42 MTI/mszp.hu

Csökkenteni kell a várólistákat az egészségügyben

Csökkenteni kell a várólistákat az egészségügyben

A következő kormányzati ciklusban minden területen radikálisan csökkenteni kell, ahol lehet, ott pedig meg kell szüntetni a várólistákat az egészségügyben - közölte Mesterházy Attila pénteken Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján.

2014-02-28 13:29 MTI/mszp.hu