Környezetvédelmi Tagozat


Tagjai a helyi pártszervezetek környezetvédő, természetbarát, állatbarát tagjaiból és a fenntartható fejlődés ügye mellett elkötelezett pártonkívüli MSZP szimpatizánsokból állnak.
Tevékenysége mindenekelőtt az MSZP országgyűlési frakciója Fenntartható Fejlődés Kabinetjének munkájához kapcsolódik.

Tevékenysége  része a környezetvédelmi civil kontrollnak: tagjai folyamatosan figyelemmel kísérik a környezet állapotát, a kiemelt környezetvédelmi fejlesztéseket, a környezetvédelmi jogszabályok előkészítését és alkalmazását.

Tájékozódik és tájékoztat: alakítja a környzettudatos gondolkodást, segíti a szocialista országgyűlési- és önkormányzati képviselők környezetvédelmi munkáját. Részt vesz a pártprogramok környezetvédelmi fejezetének kimunkálásában.

Környezetvédelmi Tagozat

Kapcsolat

Cím 1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1.
Telefonszám +36 1 222 6797
E-mail cím info@mszp.hu

Vezetőség


Bánsági György

alelnök

Gulyás Mihály

alelnök


Kapcsolódó cikkek, videók

Újabb pofon a napenergia hasznosításának Magyarországon

Újabb pofon a napenergia hasznosításának Magyarországon

Az építési engedélyezési eljárásról szóló január 1-én hatályba lépett kormányrendelet építési engedélyezési eljáráshoz köti a háztartási célú napelemek és napkollektorok felszerelését.

2013-02-27 14:59

Húsz éve szomjazik Szigetköz - hozzászólás a parlamenti küszöb-vitához

Az a bizonyos küszöb a szigetközi folyóágakba építendő fenékküszöbö(ke)t jelenti, amelyek oly mértékben megemelnék a folyóágakban a szlovákok által most is átadott 100-400 m3/s víz szintjét, hogy a víz a mederből kifelé szivárogjon a talajba és ne a talajból a mederbe.

2012-12-07 10:47

20 éve terelték el a Dunát Dunacsúnynál

20 éve terelték el a Dunát Dunacsúnynál

1989-ben közvetlenül befejezés előtt Magyarország leállította a Dunakiliti Duzzasztómű építését, majd a Nagymarosi Vízlépcső elkészült létesítményeit is visszabontotta.

2012-10-24 13:18
«12»