A kormányváltók március 15-i rendezvénye

Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke, és Molnár Zsolt, az MSZP kampányfőnöke, ismertette a kormányváltó összefogás pártjainak március 15-i rendezvényét.

Mint az öt pár közös közleménye fogalmazott, a szabadság ünnepére hívja a kormányváltást akaró polgárokat az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és az MLP összefogása március 15-re.

Az 1848-as forradalom örököse a szabad, demokratikus Magyarország, ezért aki ott lesz az öt párt demonstrációján, a budapesti Szabad sajtó útján, hozzájárul az új Magyar Köztársaság megteremtéséhez.

A 15 órakor kezdődő tüntetésen mind az öt szövetséges párt vezetője beszédet mond, így a résztvevők előbb Bajnai Gordont, majd Szabó Tímeát, Fodor Gábort, Gyurcsány Ferencet és Mesterházy Attilát hallgathatják meg. A program műsorvezetője Kulka János színművész lesz.

Pártállásra való tekintet nélkül minden polgárt várnak az öt párt képviselői március 15-i rendezvényükre, mindenkit, aki úgy véli: április 6-án kormányváltásra van szükség a nézetek és vélemények sokszínűségét tiszteletben tartó, éppen erre alapozó új Magyarország felépítéséhez.